ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Σκοτώθηκε 13χρονος σε λούνα παρκ

Σκοτώθηκε 13χρονο παιδί σε λούνα παρκ
Σε μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε η κυριακάτικη βόλτα σε λούνα παρκ του Ελληνικού για δύο μικρά αδερφάκια.
Ένας 13χρονος και η 9χρονη αδερφή του έπαιζαν στο λούνα παρκ, όπου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αρχικά τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ στη συνέχεια το άτυχο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή. Όμως και η μικ΄ρη κόρη της οικογένειας παραμείνει σε σοβαρή κατασταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχοντας θλάση στον πνεύμονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέρφια έπαιζαν με φουσκωτές μπάλες μέσα σε πισίνα. Ένα δυνατό ρεύμα αέρα σήκωσε τις μπάλες με τα παιδιά τα οποία χτύπησαν στη συνέχεια στον τοίχο με μεγάλη σφοδρότητα. Τα δύο αδέρφια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 13χρονου, αφού κατέληξε στο ασθενοφόρο, παρά το ότι διασωληνώθηκε, καθώς είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές έχουν συλληφθεί οι τρεις υπεύθυνοι του λούνα-παρκ, οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού.