ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Νίκη Βόλου-Αιγινιακός 2-3 Επική ανατροπή και όνειρα ανόδου για τον Αιγινιακό της Πιερίας

Ο Αιγινιακός συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στα πλέι όφ της Football League.

 Όνειρα Super League στον Αιγινιακό, 3-2 τη Νίκη Βόλου | onsports.gr
Μετά την ξέφρενη πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα από το Αιγίνιο ξεκίνησε δυνατά τα μπαράζ ανόδου επικρατώντας στο Πανθεσσαλικό της Νίκης Βόλου με 3-2.

Οι Θεσσαλοί πάντως ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο χάρη στα τέρματα των Τζιώρα (13') και Ανιέτε (17'). 
Ο Αιγινιακός όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 20' ο Γιαζιτζόγλου έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Αποστολίδη. 
Στο 40' με σουτ του Ζούρκου έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Αιγινιακός ισοφάρισε πριν λήξει το ημίχρονο. Την χαριστική βολή έδωσε ο Κωνσταντινίδης στο 70' με σουτ πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.
ΝΊΚΗ ΒΌΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γκότοβος, Πινιέιρο, Μπακάλης (72' Σουλίδης), Ακασού, Ισαάκ (85' Τσίτας), Ρονκάτο (74' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (88' Γεωργίου), Μανθάνο, Μπελόν (80' Δήμου), Γκέσιος (67' Πέντα), Κουτσοσπύρος.
http://pieriasport.blogspot.gr/