ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Για να έρθεις σε οργασμό πιες νερό – 5 στοιχεία για το σεξ που θα σας παραξενέψουν

sex-570
Πολλές φορές οι άνδρες αναρωτιούνται πως μπορούν να διευκολύνουν την προσπάθεια τους να έρθει η σύντροφος τους σε οργασμό και μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει βρει την απάντηση σε αυτή τη σπαζοκεφαλιά που εφάμιλλη της είναι μόνο η αποκρυπτογράφηση του δίσκου της Φαιστού.
Βασισμένοι πάνω στα ευρήματα δύο ερευνητών από τις δεκαετίες του ΄50 και του ΄60, των Γουίλιαμ Μάστερς και Βιρτζίνια Τζόνσον, οι σεναριογράφοι της επιτυχημένης σειράς The Masters Of Sex κατέληξαν σε  συμπεράσματα σχετικά με την σεξουαλική επαφή και πιο στοχευμένα τον οργασμό.
1.Τα ψηλά τακούνια επηρεάζουν αρνητικά το γυναικείο οργασμό: Κάποια πολύ ψηλά τακούνια, δημιουργούν συστολή στους μύες που υποστηρίζουν παθητικά και ενεργητικά ζωτικά όργανα, όπως την κύστη, την ουρήθρα, τα γεννητικά όργανα και το έντερο, φροντίζουν για την εγκράτεια των ούρων και του εντέρου και επηρεάζουν τη σεξουαλική υγεία, ιδιαίτερα στη γυναίκα.
2. Ακόμα και 8 μέρες μετά το σεξ μπορεί να μείνεις έγκυος: Ανάλογα και με το πόσο δυνατό είναι το σπέρμα, μπορεί να επιβιώσει ως και 8 μέρες στη μήτρα μέχρι να κατέβει το ωάριο και να ενωθούν.
3. Δεν υπάρχουν ανοργασμικές γυναίκες: Πολλές μπορεί να νιώθουν περίεργα που δεν έχουν έρθει ποτέ σε οργασμό, αλλά αρκεί να βρει κάποιος το μυστικό συνδυασμό.
4. Η καρέκλα είναι διεγερτική για τις γυναίκες: Ο λόγος είναι ότι κάτω από τα οπίσθια, στα κόκαλα που εφάπτονται της καρέκλας, είναι τα νεύρα του αιδοίου, που συνδέονται με τους ιστούς διέγερσης. Γι΄αυτό πολλές φορές το καθιστό σεξ είναι το πιο αποτελεσματικό.
5. Το νερό φέρνει τον οργασμό: Αν έχεις έναν καλά ενυδατωμένο οργανισμό, τότε ο οργασμός καθώς και άλλες λειτουργίες γίνονται κανονικά και εύκολα.