ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ Πιερικός Αρχέλαος – Αίαντας Ευόσμου

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι

Τρεις αγωνιστικές έμειναν για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής και ο Πιερικός Αρχέλαος, αγωνίζεται την Κυριακή στην Κατερίνη με τον ισόβαθμό του Αίαντα Ευόσμου.

Η νίκη για την ομάδα της Κατερίνης είναι απαραίτητη, αφού μόνο έτσι θα γίνει σίγουρη η παραμονή του Πιερικού Αρχελάου στην κατηγορία.

Ο αγώνας αυτός που θεωρείται κρίσιμος, έχει τη μορφή τελικού παιχνιδιού και σύσσωμοι οι πιστοί φίλοι της ομάδας οργανώνουν από τώρα την παρουσία τους στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε τον Ιανουάριο στον Εύοσμο, ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 72-60.

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Φακίτσας και Πιτσίλκας και κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

Τέλος, για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Τσαλμπούρης, δήλωσε:

 «Μετά από τρεις συνεχόμενες μεγάλες νίκες, στα Πεύκα απέναντι στους Μαχητές δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε και γι’ αυτό δεν πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα  αυτό λοιπόν δίνει χαρακτήρα τελικού στον αγώνα με τον Αίαντα, στην έδρα μας, καθώς έχουμε την ευκαιρία με νίκη να τελειώνουμε ουσιαστικά με την υπόθεση της παραμονής μας στην κατηγορία. Πιστεύω πως θα μάθουμε από τα λάθη μας στα Πεύκα, δουλεύουμε όπως πρέπει αυτή την εβδομάδα στην προπόνηση και θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη την Κυριακή».