ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

72.000 ευρώ για δύο μήνες σε μισθοδοσία εκπομπής ετοιμάζεται να μοιράσει η ΝΕΡΙΤ

Nerit-570
Παχυλούς μισθούς σε εποχή κρίσης φαίνεται ότι ετοιμάζονται να δώσουν στη ΝΕΡΙΤ της οποίας τα πρώτα δείγματα δεν δείχνουν ότι οι ιθύνοντες απεμπόλησαν το «κακό» προηγούμενο της ΕΡΤ.
Στην diavgeia δημοσιεύθηκε την περασμένη Τρίτη η απόφαση για την εκπομπή «ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ». Πρόκεται για τον «κλώνο» της επιτυχημένης εκπομπής της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα» την οποία θα παρουσιάζει και πάλι η Ρένια Τσιτσιμπίκου έχοντας στο πλάι της αυτή τη φορά όχι τον Γιώργο Αμυρά αλλά τον Πέτρο Κουμπλή.
Στην diavgeia μάλιστα δημοσιεύεται και η συνολική μισθοδοσία των δημοσιογράφων και συνεργατών της εκπομπής η οποία για το χρονικό διάστημα από την 1/4/2014 έως και τις 10/6/2014 θα ανέρχεται στο ποσό των 71.920 ευρώ!
Δείτε την σχετική απόφαση και τον πίνακα της μισθοδοσίας:
ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ.23
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 31 - 03-2014
Στην Αθήνα, σήμερα,31 Μαρτίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00,στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» (εφεξής «ΝΕΡΙΤ»),ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου ΔΣ &Διευθύνοντος Συμβούλου.
Kατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο κ. Προκοπάκης Γεώργιος, Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος, η κα Ευαγγελάκου Αικατερίνη, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Καρούνος Θεόδωρος, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και οι κ. κ. Ξανθούλης Νικόλαος και Πολυζωγόπουλος Κωνσταντίνος, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, καθόσον παρίστανται στη συνεδρίαση το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο αρχίζει τη συζήτηση του κατωτέρω μοναδικού θέματος της ημερησίας διατάξεως:
Θέμα 1ο:
Έγκριση σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου για την παραγωγή και παρουσίαση της εκπομπής με τον προσωρινό τίτλο «ΕΠΙ_ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ»
Το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίνει τη σύναψη 13 συμβάσεων μίσθωσης έργου,διάρκειας από 01/04/2014 έως και 10/06/2014,με τους παρακάτω αναφερόμενους εξωτερικούς συνεργάτες,για την υλοποίηση της τηλεοπτικής εκπομπής με τον προσωρινό τίτλο «ΕΠΙ_ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ».
Οι κατωτέρω συνεργάτες επελέγησαν δεδομένης της εμπειρίας και της γνώσης τους σχετικά με τη συγκεκριμένη εκπομπή.
Στον πίνακα που ακολουθεί αναγράφεται η συνολική αμοιβή τους για την παραγωγή και εκτέλεση της εκπομπής.
Η αμοιβή των συνεργατών είναι πλέον ΦΠΑ.
Στην εν λόγω αμοιβή περιλαμβάνονται ενδεικτικά η αμοιβή του συνεργάτη για την εκτέλεση του έργου, οι κάθε είδους δαπάνες που τον βαρύνουν (των φόρων συμπεριλαμβανομένων), καθώς και οποιαδήποτε εν γένει απαίτηση και αμοιβή του ως τυχόν δικαιούχου πνευματικών ή συγγενικών δικαιωμάτων από την εγγραφή στον υλικό φορέα ήχου και εικόνας, την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση και τις τυχόν αναμεταδόσεις, με οποιοδήποτε μέσο και αν μεταδίδονται. Με την καταβολή της συμφωνημένης αμοιβής εξοφλείται κάθε απαίτηση του συνεργάτη από την εκτέλεση του έργου.
Δείτε ΕΔΩ το κείμενο από την Διαύγεια