ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Η Έλενα Παπαβασιλείου μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της: «Η απόφαση ήταν κοινή»

papavasiliou6
«Η απόφαση να χωρίσουμε ήταν κοινή», λέει η Έλενα Παπαβασιλείου και επιβεβαιώνει ότι χώρισε με τον επιχειρηματία Σταμάτη Κώνστα την ώρα που οι τελευταίες φήμες τους ήθελαν να ετοιμάζονται για επισημοποίηση της σχέσης τους.
Ο έρωτάς τους αν και ήταν λίγος, κράτησε πέντε περίπου μήνες, ήταν πολύ δυνατός.
Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να κάνει δημόσια κάποια δήλωση για τον χωρισμό της, λέγοντας μονάχα πως είναι καλά, ενώ το στενό της περιβάλλον επισημαίνει πως οι δυο τους διατηρούν φιλική σχέση και ο χωρισμός τους έγινε σε πολιτισμένο κλίμα.
«Η σχέση τoυς έχει τελειώσει. Ο χωρισμός τους είναι σίγουρος. Είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζονται χρόνια και ανάμεσά τους υπάρχουν αμοιβαίος σεβασμός και αλληλοεκτίμηση», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της στην εφημερίδα Real News και κατόπιν προσθέτουν: «Η ίδια είναι ένας άνθρωπος που σέβεται τον άνδρα που ήταν δίπλα της όλο αυτό το διάστημα και αυτό που έζησαν μαζί. Θεωρεί πως είναι λίγο άτοπο και άκομψο το να μπει σε τέτοιες διαδικασίες και να μιλάει για το τι πήγε στραβά και τους οδήγησε στον χωρισμό».
Αυτό το διάστημα εστιάζει μόνο στα επαγγελματικά της. Δεν κρύβει την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν –έχει κάνει ήδη αρκετά ραντεβού- ενώ σκέφτεται να δοκιμάσει την τύχη της και στη μόδα.