ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Φύλλο αγώνα για μεγάλη τιμωρία συνέταξε ο Μάνταλος μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Φύλλο αγώνα για μεγάλη τιμωρία συνέταξε ο Μάνταλος μετά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Βαρύτατες ευθύνες προκύπτουν για τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, με βάση τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του αγώνα Σταύρος Μάνταλος.
Τα όσα σημειώνονται προοιωνίζονται σοβαρή τιμωρία της ομάδας του ΠΑΟΚ, προφανώς δε και του γηπέδου.
Μεταξύ άλλων, στο τετρασέλιδο φύλλο αγώνα αναφέρονται:
ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ
«Πριν το εναρκτήριο λάκτισμα έπεσε μεγάλος αριθμός καπνογόνων που κάποια από αυτά έκαψαν το πλαϊνό μέρος του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας και δεν τραυμάτισαν κανέναν. Κατά την είσοδό μας στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει ο αγώνας διαπιστώθηκε αναβρασμός στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Πηγαίνοντας εκεί διαπίστωσα ότι τα καθίσματα ήταν γεμάτα ψάρια, λέπια και νερά.
Αρχικά ζήτησα να καθαριστούν. Δεν διαπίστωσα σημαντική μεταβολή και μετά από δέκα λεπτά εισήλθα στα αποδυτήρια ζητώντας την αντικατάσταση των πάγκων ή να κάτσει η ομάδα του ΠΑΟΚ στην θέση της ομάδας του Ολυμπιακού.
Οι υπεύθυνοι κ. Βρύζας, κ. Κωνσταντινίδης και κ. Ιωσηφίδης αρχικά είπαν ότι θα γίνει αυτό. Στη συνέχεια μου μετέφεραν πως δεν υπάρχει καμία διάθεση παρά μόνο επιβεβαίωσαν ότι ο πάγκος και οι γύρω χώροι είχαν καθαριστεί.
Στο διάστημα που ήμασταν στα αποδυτήρια εισήλθε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ζησιμόπουλος και ως υπεύθυνος για τα μέτρα τάξης διαβεβαίωσε ότι θα περιφρουρήσει τον χώρο γύρω και πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και συνέχισε πως κατά τη γνώμη του ήταν πιο ασφαλές να ξεκινήσει ο αγώνας ειδάλλως θα είχε μεγάλο πρόβλημα με 30.000 φιλάθλους.
Μετά το πέρας των 45 λεπτών, βγήκαμε να κάνουμε έλεγχο και είχαμε επικοινωνία με τον επικεφαλής του Ολυμπιακού κ. Βρέντζο, κ. Δουρέκα και κ. Θεοδωρίδη, καθώς επίσης με τον κ. Σαββίδη και τον κ. Βρύζα. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι οι πάγκοι καθάρισαν και το παιχνίδι μπορούσε να ξεκινήσει.
Από πλευράς ΠΑΟΚ και με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας υπήρξαν οι εγγυήσεις ότι θα διαφυλάξουν τη σωματική ακεραιότητα των παραγόντων και των αναπληρωματικών παικτών του ΟΣΦΠ. Μετά πήρα την απόφαση ο αγώνας να ξεκινήσει στις 21.15 και αυτό διότι μου ζητήθηκε χρόνος για να ξαναζεσταθούν οι ποδοσφαιριστές».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΛΙΝΟ
«Στο 3ο λεπτό του αγώνα μερίδα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ πέταξε μία μπανάνα στον αγωνιστικό χώρο, τη στιγμή εκείνη που στο σημείο ήταν ένας έγχρωμος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ακολούθησαν συστάσεις από τα μεγάφωνα και ο αγώνας συνεχίστηκε».
ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ
Οι σκηνές βίας στη φυσούνα (με οπαδούς να χτυπάνε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού) περιγράφονται ως αναταραχή. «Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις. Σε εκείνο το σημείο και ενώ περιμέναμε εντός αγωνιστικού χώρου να μας επιτραπεί από την αστυνομία να εισέλθουμε στα αποδυτήρια διαπιστώθηκε στη φυσούνα γενική αναταραχή καθώς και παρουσία μεγάλου αριθμού αστυνομικών και άλλων ατόμων. Εκείνη τη στιγμή ήταν αδύνατη η προσέγγισή μας στον χώρο των αποδυτηρίων. Τελικά αφού μας ενημέρωσε η αστυνομία για την απομάκρυνση των περιττών ατόμων από τον χώρο της φυσούνας καταφέραμε να εισέλθουμε στα αποδυτήρια».
Πηγή: gazzetta.gr