ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ο Χρήστος Νικολόπουλος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την «Αλληλεγγύη» - Απ. Τζιτζικώστας: η ανάπτυξη του τουρισμού στόχος του συνδυασμού





Την υποψηφιότητά του  με την «Αλληλεγγύη» κατέθεσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Ιστορικού Κέντρου Χρήστος Νικολόπουλος, στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολο Τζιτζικώστα.
Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο παρουσία του Προέδρου του ΕΕΘ Μιχάλη Ζορπίδη και της Διοικούσας Επιτροπής με φορείς και εκπροσώπους του τουρισμού, στην οποία συμμετείχαν ο κ. Τζιτζικώστας, η Περιφερειακή Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια με την «Αλληλεγγύη» Ελένη Φύκα, η Πρόεδρος του Τομέα Τουρισμού  του ΕΕΘ και υποψήφια επίσης με το συνδυασμό Χρύσα Γεωργιάδου –Γρανούζη, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στη ζωτική σημασία που έχει ο τουρισμός στις προτεραιότητες για την ανάπτυξη της περιοχής. Όπως επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας «δίνουμε εξαιρετική βαρύτητα στην ανάπτυξη αυτού που ονομάζουμε “12μηνο τουριστικό προϊόν”, δηλ. το να έχει τουρισμό η Κεντρική Μακεδονία όλο το χρόνο. Εμείς πιστεύουμε κι εργαζόμαστε καθημερινά για να γίνει αυτό ολοκληρωμένη πράξη». Ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε πως «για τα επόμενα πέντε χρόνια σχεδιάζουμε με την «Αλληλεγγύη» ο τουρισμός να είναι ο ένας από τους δύο βασικούς πυλώνες του προγράμματός μας. Ο άλλος είναι η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Με αυτά τα δύο και ως βασικό εργαλείο το νέο ΕΣΠΑ δημιουργούμε την πραγματική ανάπτυξη του τόπου μας».

------------------

Γραφείο Τύπου
Προεκλογικό Κέντρο «Αλληλεγγύης»
Παύλου Μελά 10, Θεσσαλονίκη

2310267683