ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Πως η ζυγαριά δεν θα εκραγεί το Πάσχα

Πηγή: ; ~ NEWSCITY1

Κουλουράκια, τσουρέκια, σοκολατένια αυγά και πολλές άλλες λιχουδιές αποτελούν τους πειρασμούς του πασχαλινού τραπεζιού. Πως είναι δυνατόν να αντισταθεί κάποιος και
να μην απλώσει το χέρι του στα εδέσματα αλλά και στα γλυκίσματα χωρίς να σκέφτεται συνεχώς τις θερμίδες κ τα κιλά που ενδεχομένως θα πάρει;

Πώς θα το καταφέρετε; Διαβάστε τι συμβουλεύουν τι ειδικοί

ναι μεν αλλά

Η γνωστή διαιτολόγος Melissa Hay, συνιστά στους απανταχού λάτρεις της σοκολάτας και των σοκολατένιων αυγών να προτιμούν να καταναλώνουν μαύρη σοκολάτα από ότι γάλακτος καθώς περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά.”

Την ίδια στιγμή ανακαλύπτει ένα τεράστιο λάθος το οποίο κάνουν μικροί και μεγάλοι τις ημέρες της λαμπρής: τρώνε σοκολάτες και σοκολατένια αυγά με άδειο στομάχι. Αυτό έχει σαν συνέπεια να ανεβαίνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και έτσι μετά από λίγο να γουργουρίζει η κοιλιά»

προσφέρετε και σε άλλους

«Αν οι σοκολάτες, τα ζαχαρωτά και τα γλυκά είναι οι μεγάλες σας αδυναμίες, αλλά παράλληλα δεν θέλετε να δείτε τη ζυγαριά σας να παίρνει την ανηφόρα η διαιτολόγος Mellissa Hay συστήνει να : “μοιραστείτε τα γλυκά σας με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους''.

έξυπνα tips

Προτιμήστε κατσίκι αντί για αρνί και μην ξεχνάτε να καταναλώνετε σαλάτες , φρούτα και ελαφρά σνακ είναι μερικά έξυπνα τρικ για να μην πάρετε παραπάνω κιλά.

Μη στερηθείτε το φαγητό πριν την Ανάσταση

Μην κάθεστε πολλή ώρα στο πασχαλινό τραπέζι γιατί θα τσιμπολογάτε συνεχώς.

κρατήστε σημειώσεις

Μια μέθοδος που αποδείχτηκε ότι αποδίδει στον έλεγχο του βάρους είναι να κρατάτε ημερολόγιο στο οποίο θα γράφετε τι και πόσο τρώτε κάθε ημέρα. Έχει αποδειχθεί ότι όσοι το κάνουν χάνουν το διπλάσιο βάρος απ εκείνους που δεν το κάνουν.