ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

80% Παίρνουν τα κόμματα που είναι κατα του μνημονίου

80% Παίρνουν τα κόμματα που είναι κατα του μνημονίου


Οργισμένος ο κόσμος περιμένει να μιλήσει με την ψήφο του
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με τις στημένες δημοσκοπήσεις από τα κανάλια της διαπλοκής, που παίζουν τα ρέστα τους με τα στημένα γκάλοπ, στην εναγώνια προσπάθειά τους να περιορίσουν τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις ευρωεκλογές.
Όταν τα κόμματα που τάσσονται κατά του μνημονίου έχουν εξασφαλίσει την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας και αθροιστικά θα αγγίξουν όπως όλα δείχνουν το πρωτοφανές ποσοστό του 80%, αυτοί που έχουν αναλάβει εργολαβικά την προπαγάνδα της τρόικας και των ξένων τοκογλύφων, επιχειρούν με διάφορες αλχημείες να εμφανίζουν τη Νέα Δημοκρατία ισοδύναμη με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι γελοιοποιούνται και αυτοεξευτελίζονται αλλά είναι αναγκασμένοι να εκτελέσουν το συμβόλαιο μέχρι την τελευταία ημέρα των εκλογών, προσδοκώντας ότι θα χειραγωγήσουν έστω ένα μικρό ποσοστό ψηφοφόρων, για να μην υποστούν συντριβή η Νέα Δημοκρατία και η συνιστώσα της, που ακούει στο όνομα ΠΑΣΟΚ.
Θρασύτατοι στην κυριολεξία οι ντελάληδες των μνημονιακών κομμάτων χρησιμοποιούν απροκάλυπτα Σταλινικές πρακτικές προπαγάνδας, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του λαού και εξοργίζοντας ακόμα και συντηρητικούς ψηφοφόρους, που δεν ανέχονται αυτή την κοροϊδία. Η εταιρεία που πρωταγωνιστεί στα στημένα γκάλοπ εντελώς τυχαία ανήκει σε γνωστό διαπλεκόμενο με το σύστημα επιχειρηματία και διευθύνεται από το παλιό στέλεχος της ΚΝΕ, τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ειδικό σε ζητήματα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας. Πρόκειται για την GPO, στην οποία θα πρέπει να απονεμηθεί το βραβείο της… χρυσής μπανάνας, αφού παράγει τις καλύτερες μαϊμούδες ειδικά όταν πρόκειται να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με το τέχνασμα των ποιοτικών χαρακτηριστικών.
Ο κύριος αυτός απέκρυψε από την κοινή γνώμη ότι το 80%, των ερωτώμενων από τους δημοσκόπους αρνούνται να απαντήσουν. Πρόκειται για το λεγόμενο βουβό πλειοψηφικό ρεύμα το οποίο δεν είναι αναποφάσιστο, όπως κάποιοι ισχυρίζονται αλλά αποφασισμένο να διαλύσει το σύστημα της τρόικας και να ισοπεδώσει τις δυνάμεις της Μέρκελ το βράδυ των εκλογών. Μέχρι τότε αφήνει στη διαπλοκή την πολυτέλεια να πασάρει τα μαϊμού γκάλοπ με τα οποία γελάει όλος ο κόσμος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτός είναι που θα αποφασίσει με την ψήφο του, για την πορεία της χώρας και όχι οι καταχρεωμένοι νταβατζήδες που βρίσκονται σε κατάσταση ομηρίας και παριστάνουν τις μαϊμούδες ελπίζοντας ότι έτσι θα διασωθούν. Τα τρία κόμματα του μνημονίου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι μετά βίας θα συγκεντρώσουν το 20% στις ευρωεκλογές.
Στην Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζονται ήδη για την κηδεία που θα γίνει το βράδυ της 25ης Μαΐου, ενώ οι επίδοξοι κληρονόμοι του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν κάνουν αποδοχή κληρονομιάς, γιατί το κόμμα δεν έχει ούτε λαό ούτε και λεφτά. Μόνο ένα τεράστιο χρέος 160 εκατομμυρίων ευρώ στις τράπεζες, για το οποίο θα τους κυνηγάνε για χρόνια οι ανακριτές και οι εισαγγελείς.Το ίδιο συμβαίνει και στη Νέα Δημοκρατία, όπου παρατηρείται έντονη κινητικότητα από Καραμανλικούς και Ντορικούς, οι οποίοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη σφαγή από την επόμενη των εκλογών. Τελικά ο μόνος που θα μείνει πιστός στον Αντώνη Σαμαρά είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στον οποίο ο Μπαρόζο του έταξε να τον φυγαδεύσει στην Ευρώπη, γιατί το κλίμα στην Ελλάδα αρχίζει να γίνεται ανθυγιεινό. Κανείς πλέον δεν αμφιβάλλει για τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις ευρωεκλογές, ακόμα και οι δημοσκόποι της διαπλοκής τον βγάζουν μπροστά για να μη ρεζιλευτούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος θα πρέπει να επαναπαυτεί. Απαιτείται μαζική συμμετοχή στην κάλπη για καθαρή καταδίκη των μνημονιακών κομμάτων. Μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για την εθνική ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια. Είναι καθήκον του λαού να συντρίψει όλους αυτούς που τον οδήγησαν στη φτώχεια, την εξαθλίωση και του άρπαξαν τις περιουσίες.