ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Πρώτος σε σταυρούς στον Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Πρώτος σε σταυρούς στον Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Πρώτος με διαφορά έρχεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανάμεσα στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», σύμφωνα με τις πληροφορίες.
Ακολουθεί ο Πέτρος Κόκκαλης, ενώ ψηλά βρίσκονται η Ειρήνη Στ. Νταϊφά, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Γιάννης Μελάς και ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει το σύνθημα για σκληρή δουλειά και επικοινωνία με τους Πειραιώτες ώστε  η πόλη, όπως τονίζει, να αλλάξει σελίδα.
«Ο Πειραιάς αλλάζει. Με αγάπη και μεράκι, σκληρή δουλειά και χωρίς πολλά λόγια συνεχίζουμε να βαδίζουμε στο δρόμο της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της εργασίας, με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για τα Παιδιά του Πειραιά. Την Κυριακή, σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες και να στείλουμε όλοι μαζί το ηχηρό μήνυμα της αλλαγής που ήδη συντελείται στην πόλη μας».
Ξεχωρίζουν διάσημοι και επώνυμοι δημοτικοί σύμβουλοι σε όλη την Ελλάδα
Προβάδισμα φαίνεται ότι παίρνουν ήδη κάποιες υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι κυρίως είναι διάσημοι.
Στον Δήμο Αθηναίων τους περισσότερους σταυρούς συγκεντρώνουν:
• Στο συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη προηγούνται οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Θάνος Βερέμης και Πόπη Διαμαντάκου.
• Στο συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη δεν υπάρχουν διασταυρωμένες πληροφορίες, όμως αναμένεται ψηλά στην κατάταξη να βρίσκονται οι Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Φίλης και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη.
• Στο συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου φέρονται να προηγούνται οι Χρήστος Τεντόμας και Θανάσης Πλεύρης, ενώ για την τρίτη θέση - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – διαγκωνίζονται οι Αθανάσιος Σπυράκος, Ανδρέας Τσώκος και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντάρας, γιός του Λάμπρου Κωνσταντάρα.
Αγωνία έχει και η Βάνα Μπάρμπα υποψήφια στην Γλυφάδα αλλά και ο Λευτέρης Πανταζής στην Βουλιαγμένη.
Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Σόμμερ που κατέβαινε στον Άλιμο δεν τα κατάφερε, ενώ ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Χαϊδαρίου με το συνδυασμό του Αντώνη Μποζίκα, δείχνει να βγαίνει πρώτος.
Στην Θεσσαλονίκη τις πρώτες θέσεις στη σταυροφορίας τις καταλαμβάνουν ονόματα από την παράταξη Μπουτάρη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρώτος σε σταυρούς είναι ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος. Ακολουθούν σε υψηλές θέσεις ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Κώστας Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Χασδάι Καπόν, ο αντιδήμαρχος αστικού σχεδιασμού, Ανδρέας Κουράκης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ, Μαρία Πασχαλίδου και η αντιδήμαρχος πολιτισμού, Έλλη Χρυσίδου.