ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Άνεργη μητέρα νάρκωσε τα παιδιά της και τα έπνιξε στην μπανιέρα λόγω ένδοιας

paidi-agori-570
Άνεργη μητέρα ομολόγησε πως έπνιξε στην μπανιέρα τους δύο γιους της, ηλικίας 2 και έξι ετών επειδή αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Τουλάχιστον, έτσι ισχυρίστηκε στην εισαγγελία του Βελγίου η μητέρα από την περιοχή Ναμίρ. «Είχε άγχος εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Ήταν η μόνη λύση που βρήκε ώστε τα παιδιά της να μην είναι δυστυχισμένα όταν μεγαλώσουν, όπως είπε», διευκρίνισε ο εισαγγελέας Φιλίπ Ντιλιέ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga και το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η τραγωδία εκτιλύχθηκε στο σπίτι της οικογένειας το Σάββατο, όταν ο πατέρας των παιδιών απουσίαζε. Η 27χρονη μητέρα, έδωσε υπνωτικό στους δύο γιους της, τους έπνιξε στην μπανιέρα και στη συνέχεια τους έβαλε στα κρεβάτια τους, ισχυρίστηκε η ίδια στην εισαγγελέα. Όταν ο σύζυγος επέστρεψε, εκείνη «του είπε ότι τα παιδιά ήταν ήδη στο κρεβάτι. Πέρασαν το βράδυ μαζί και είδαν τηλεόραση», πρόσθεσε ο εισαγγελέας.
Την Κυριακή το πρωί ο πατέρας έφυγε και ανακάλυψε ότι τα παιδιά ήταν νεκρά αφότου επέστρεψε στο σπίτι όπου βρήκε την γυναίκα του σε άσχημη κατάσταση. Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι τότε η 27χρονη είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της. Η γυναίκα, ο σύζυγος της οποίας είχε μόλις χάσει τη δουλειά του, είπε ότι «σκεφτόμουν την πράξη αυτή εδώ και τρία χρόνια». Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και τέθηκε υπό κράτηση.