ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Διευθύντρια σχολείου φωτογραφιζόταν με εσώρουχα και έκανε σεξ με γονείς μαθητών!

Πηγή:  ~ NEWSCITY1

Μόνο με τα σέξι εσώρουχά της φωτογραφιζόταν μια διευθύντρια γυμνασίου, στο Long Island, της οποίας οι φωτογραφίες που βλέπετε βρέθηκαν στον 
υπολογιστή του σχολείου!

Το θέμα είναι ότι η 35χρονη κατηγορείται ότι έκανε σεξ εν ώρα μαθημάτων με έναν φύλακα, τον υποδιευθυντή του σχολείου, αλλά και έναν γονιό!



newscity1.net/

Στους υπολογιστές της 35χρονης, τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι της βρέθηκε, φωτογραφικό υλικό όπου φαίνεται να συμμετέχει σε διάφορες σεξουαλικές περιπτύξεις, ακόμη και με περισσότερα του ενός άτομα. 

Οι φωτογραφίες εξετάζονται από τις αρχές, ενώ εκείνη απολύθηκε!
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης εκπρόσωπος του υπουργείο Παιδείας, με δηλώσεις του εξέφρασε τν «φρίκη» του για τις ενέργειες της διευθύντριας και τόνισε ότι απομακρύνεται από τα καθήκοντά της, όσο ακόμη η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από έναν πατέρα ενός μαθητή με τον οποίο η 35χρονη είχε σχέση και η «σχέση» τους έλαβε άδοξο τέλος. 

Εκείνος, νιώθοντας ότι τον εξαπάτησε έδωσε στην αστυνομία υλικό από τα «έργα και ημέρες της» και υποστήριξε ότι χρησιμοποιούσε την εξουσία της για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις της.