ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Επισκέψεις της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και εκ νέου υποψήφιας, Σοφίας Μαυρίδου, σε φορείς της Πιερίας

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ                                                                             
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 
Μεγάλου Αλεξάνδρου 23
60100 Κατερίνη
τηλ.: 2351046072


Κατερίνη, 7/5/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και υποψήφια του συνδυασμού «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία» πραγματοποίησε χθες το πρωί επίσκεψη στο υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. του Ν. Πιερίας. Η κα Μαυρίδου μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Αλληλεγγύης» συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Κ.Τ.Ε.Λ., Κυριάκο Καραβέργο και τα μέλη του Δ.Σ. Ο κος Καραβέργος ενημέρωσε την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη για θέματα που αφορούν στη μετακίνηση και εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ επεσήμανε πως «κατά τη φετινή σχολική χρονιά η μετακίνηση των μαθητών διεξήχθη χωρίς προβλήματα».

Στη συνέχεια, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, επισκέφθηκε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κατερίνης. Η κα Μαυρίδου συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο, Γιώργο Παρθενίδη, ο οποίος της εξέθεσε τις προκλήσεις με τις οποίες έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος ο κλάδος των ΤΑΞΙ. Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τόσο τον κο Παρθενίδη, όσο και συνολικά τα μέλη του Δ. Σ. για την άριστη συνεργασία, ενώ τόνισε πως θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους.

Επόμενο σταθμό των επισκέψεων της κας Μαυρίδου και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, αποτέλεσε το Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, υποδέχτηκε τους υποψηφίους με το συνδυασμό της



«Αλληλεγγύης» και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους. Η κα Μαυρίδου, προερχόμενη από τον κλάδο των δικηγόρων, γνωρίζει προσωπικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και για το λόγο αυτό δεν παρέλειψε να τονίσει την άριστη συνεργασία του Δικηγορικού Συλλόγου με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Η επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε με ευχές για κάθε επιτυχία και τη διμερή δέσμευση για τη συνέχεια μιας αγαστής συνεργασίας.

Στη συνέχεια, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας επισκέφθηκε το «Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης», όπου συναντήθηκε με το Διευθυντή, Κασιάρο Λάζαρο. Ο κος Κασιάρος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Π.Ε. Πιερίας δείχνει εμπράκτως την αλληλεγγύη της χρηματοδοτώντας δράσεις κοινωνικής μέριμνας για την ανακούφιση των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού της Πιερίας και ευελπιστούμε να συνεχίσει και στο μέλλον». Η κα Μαυρίδου τόνισε πως «στο προγραμματισμό μας για το έτος 2014 έχουμε ήδη εντάξει τις εργασίες συντήρησης στην υφιστάμενη δομή του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του φιλανθρωπικού σωματείου, με προϋπολογισμό 180.000,00 ευρώ».

Επόμενο σταθμό των εθιμοτυπικών επισκέψεων της υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, αποτέλεσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων. Η πρόεδρος, Ασημίνα Πούλιου και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου υποδέχτηκαν τους υποψήφιους του συνδυασμού της «Αλληλεγγύης» και τους ενημέρωσαν για τις προκλήσεις με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι. Η κα Μαυρίδου δήλωσε «παρούσα στα προβλήματα που απασχολούν τους πολύτεκνους», ενώ δεσμεύθηκε «πως θα έχουν την αμέριστη στήριξη τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, όσο και της ίδιας προσωπικά».

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη των υποψήφιων του συνδυασμού της «Αλληλεγγύης» στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πιερίας. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Κατερίνης, με τον οποίο συνομίλησαν για αρκετή ώρα για τα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και την προστασία των πολιτών, ενώ εστίασαν και στα θέματα πυρασφάλειας, καθώς η θερινή περίοδος βρίσκεται προ των πυλών. Ο Διοικητής Π. Σ. Κατερίνης, Γιώργος Παπαπολύκαρπος ευχήθηκε στην κα Μαυρίδου και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους κάθε επιτυχία, ενώ τόνισε την ανάγκη συνέχισης της άριστης συνεργασίας τους. Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε τον κο Παπαπολύκαρπο, ότι είναι δεδομένη η συνέχεια της εξαιρετικής αυτής συνεργασίας, ενώ δήλωσε πως «για την Π. Ε. Πιερίας, αλλά και για εμένα προσωπικά, είναι εξέχουσας σημασίας η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών και





οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου αυτού».



Με εκτίμηση,

Γραφείο Τύπου

Μεγάλου Αλεξάνδρου 23
60100 Κατερίνη
τηλ.: 2351046072