ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ…..ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ


Όχι κύριε Τσολακίδη τιμητή των πάντων, φτάνει το παραμύθι. Δεν θα παίξουμε το πολιτικό σας παιχνίδι και αφήστε αυτά περί επικράτησης κραυγών και στείρας πολιτικής αντιπαράθεσης σε σχέση με τον προεκλογικό αγώνα, επειδή δεν συμμετείχαμε στο δήθεν ντιπέιτ σου που θα οργάνωνες εσύ και η ηγετική παρέα σου( ξεχωρίζω τους ανθρώπους που συμμετέχουν αγνά σε διάφορες δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης)  με τους επικεφαλείς των δημοτικών συνδυασμών.
Αυτά τα πυροτεχνήματα που πετάς δεν αγγίζουν τον συνδυασμό <<ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ>> που στηρίζει το ΚΚΕ και μιλάω μόνο για αυτόν και αναφέρομαι μόνο για τον συνδυασμό που στηρίζει το ΚΚΕ. Γιατί κύριε ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ όλοι δεν είμαστε το ίδιο, δεν έχουμε όλοι  αφετηρία πολιτικής, κοινωνικής δράσης και πολιτικής παρουσίας την ιδιοτέλεια, τον καριερισμό, την ματαιοδοξία, τον προσωπική φιλοδοξία, το ΕΓΩ. Και αυτό ο λαός το γνωρίζει σε σχέση με τους κομμουνιστές και τους ριζοσπάστες αγωνιστές που συνεργάζονται με τους κομμουνιστές. Που συνεργάζονται  πρώτα πρώτα στο κίνημα, στα συνδικάτα, σωματεία, στις αγωνιστικές συσπειρώσεις, της εκατοντάδες λαϊκές επιτροπές αγώνα στις γειτονιές και στους καθημερινούς μικρούς η μεγάλος αγώνες. Και ας μην εμπιστεύονται ακόμα την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.
Καμιά προσχηματική απάντηση της Τ.Ε Πιερίας του ΚΚΕ και του συνδυασμού <<ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ>> για να μην παρουσιαστούν στο υποτιθέμενο ντιπέιτ σου. Απαντήσεις ξεκάθαρες, με πολιτικό σκεπτικό, που ξεσκέπαζαν το φιάσκο που ήθελες να στήσεις  αβαντάροντας τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για το δημόσιο λόγο και της πραγματικές αξίες που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι θα σου πω αυτό. Οι υποψήφιοι της <<ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ>> δεν χρησιμοποιούν επικοινωνιακά τεχνάσματα, δεν κυκλοφορούν με μια καρτούλα στο χέρι κυνηγώντας τον κόσμο σαν ψηφοθήρες, δεν σκορπούν ψεύτικα χαμογέλα, δεν φουσκώνουν προσωπικά βιογραφικά. Αυτό το τσίρκο όπως το χαρακτηρίζεις θα το βρεις σε δικού σου πολιτικούς φίλους όχι στους υποψήφιους της <<ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ>> και ο χαρακτηρισμός είναι δικός σου.
Οι υποψήφιοι με την <<ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ>> δεν είναι περαστικοί, ούτε εμφανίστηκαν σαν αλεξιπτωτιστές στην τοπική κοινωνία, σαν παρά πολλούς αυτόκλητους σωτήρες που αυτοδιαφημίζονται σήμερα σαν υποψήφιοι και ζητούν την ψήφο του λαού.
Οι υποψήφιοι της <<ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ>> έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν εξετάσεις στον στίβο των των εργατικών-λαϊκών αγώνων και δεν θα δώσουν σε εσάς κύριε ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ, που αυτοαναγορεύεστε σε εκπρόσωπος της φωνής των πολιτών από που και ως που.
Οι υποψήφιοι με την <<ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ>> είναι αγωνιστές πρώτα πρώτα στους χώρους δουλειάς τους και οι περισσότεροι είναι εκλεγμένοι στα συνδικαλιστικά τους όργανα συσπειρωμένοι στις γραμμές του ΠΑΜΕ, Της ΠΑΣΕΒΕ, Της ΠΑΣΥ. Ολοι οι επικεφαλείς των δημοτικών συνδυασμών της <<ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ>> και στους 3 δήμους του νομού ΠΙΕΡΙΑΣ και ο υποψήφιος ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΡΟΥΤΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με την <<ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ>>   έχουν εκπροσωπήση κατά καιρούς εργαζόμενους από διάφορα συνδικαλιστικά όργανα. Ο υποψήφιος δήμαρχος ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με την <<ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ>> ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είναι τώρα εκλεγμένος στο Δ.Σ της ΕΛΜΕ και οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι εκλεγμένοι σε εργατικά σωματεία είναι πρόεδροι συνδικάτων, επαγγελματικών σωματείων, αγροκτηνοτροφικών σωματείων. Από αυτή την σκοπιά όχι μόνο δεν είναι άγνωστοι οι υποψήφιοι της <<ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ>> αλλά τιμούνται από τους εργαζόμενους στα συνδικάτα, στους συλλόγους ,στα σωματεία και εκλέγονται για να τους εκπροσωπήσουν.
Με ανοιχτά χαρτιά και καθαρά δίνουν την μάχη όλοι οι συνδυασμοί της <<ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ>>, όλοι οι υποψήφιοι της, χωρίς μασκαρέματα και μακιγιάζ, χωρίς ήξεις αφίξεις. Δυναμώνουμε τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ την <<ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ>> και στους 3 δήμους του νομού Πιερίας και στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας. Αξίζει στο τιμόνι της τοπικής διοίκησης να βρεθούν κομμουνιστές, ριζοσπάστες άνθρωποι, για ουσιαστικό στήριγμα στο λαό, για εργατικούς-λαϊκούς αγώνες από καλύτερη θέση μέχρι την λαϊκή νίκη.
Σαββίδης Παναγιώτης
Μέλος του ΚΚΕ της Κ.Ο Πιερίας