ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ποιους άνδρες θέλουν οι γυναίκες ανάλογα με την ηλικία τους;



Διαδικτυακή έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία μάς αποκαλύπτει τι ζητούν οι γυναίκες από έναν άνδρα ανάλογα με την ηλικία τους.Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι νεαρές γυναίκες στην ηλικιακή ομάδα των 

18-24 θέλουν έναν άνθρωπο που να είναι αγαπητός από τους φίλους τους, με το 47% να δηλώνει ότι πρέπει πρώτα να εγκρίνουν οι φίλοι το έτερον ήμισυ. Επίσης, θα προτιμήσουν έναν άνδρα σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά όχι κάποιον υπερβολικά γυμνασμένο. Τέλος, σε αυτήν τν ηλικιακή ομάδα είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφος να έχει τις ίδιες προτιμήσεις σε μουσική, ταινίες και βιβλία .

Στην ηλικιακή ομάδα των 25- 34, η σεξουαλική χημεία βρίσκεται πρώτη στη λίστα των επιθυμιών των νεαρών γυναικών κ θεωρείται πιο σημαντική σε αυτήν την ηλικία απ ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο στάδιο της ζωής μιας γυναίκας.

Οι γυναίκες ηλικίας 35 έως 44 ψάχνουν έναν σύντροφο να «καταλαγιάσουν», ρίχνοντας την προσοχή τους σε έναν μεγαλύτερο άνδρα, με το 73% να δηλώνει ότι προτιμά άνδρα 5 χρόνια μεγαλύτερο! Σε αυτό το στάδιο της ζωής της η γυναίκα ψάχνει κάποιον κοινωνικό άνδρα κ πλέον αποφεύγει παντελώς τα «κακά παιδιά».

Η ασφάλεια είναι το βασικότερο μέλημα των γυναικών ηλικίας 45 - 54, με το 95% να ψάχνει έναν σύντροφο που θα παρέχει ασφάλεια. Η εύρεση ενός άνδρα με υψηλό εισόδημα είναι πιο σημαντικό σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, ωστόσο είναι λιγότερο επιλεκτικές στο ποιον διαλέγουν. Επίσης, σε αυτήν τν ηλικία οι γυναίκες είναι πιο πιθανόν να αναζητήσουν έναν νεότερο άνδρα, με το 54% να δηλώνει πρόθυμο να συνάψει σχέσεις με έναν άνδρα κατά 5 χρόνια νεότερο!

Στη μετέπειτα ζωή, οι γυναίκες αναζητούν περισσότερο εγκεφαλικές απολαύσεις. Η νοημοσύνη, οι κοινές αξίες και το κοινό χιούμορ είναι το πιο σημαντικό στις ηλικίες 55+. Ωστόσο, οι γυναίκες δεν ρίχνουν τα πρότυπά τους, καθώς μεγαλώνουν. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες ηλικίας 55 ετών και άνω είναι πιο επιλεκτικές σχετικά με το ποιον θα επιλέξουν για σύντροφο από ό, τι σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία.