ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Κυριάκος Παπαδόπουλος, Στέλιος Μαλεζάς κ.α. παίζουν για τη μικρή Ευαγγελία

 
 
 
 
    Ποδοσφαιρικοί αστέρες απο την Πιερία (και όχι μόνο) θα συγκεντρωθούν στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης την Τετάρτη 6 Ιουνίου, για να παίξουν σε ένα φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι στο οποίο νικήτρια θα βγεί η μικρή Ευαγγελία.

Η 4χρονη Ευαγγελία Σιδέρη δίνει τον δικό της αγώνα ζωής (βρίσκεται στο στάδιο των χημειοθεραπειών) αλλά δεν είναι μόνη της. Μαζί της περίπου 50 άνθρωποι του ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής Κατερίνης και μιας τοπικής κοινωνίας που στηρίζει την προσπάθεια τους για το αγγελούδι. 


Οι φίλοι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και αθλητικογράφου Μπάμπη Πεΐδη, θα αναμετρηθούν με τους φίλους του ποδοσφαιριστή και σκόρερ του Πιερικού Ηλία Μανίκα. Ανάμεσα στους ποδοσφαιρικούς αστέρες που έχουν κληθεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος της Σάλκε, ο Στέλιος Μαλεζάς της Φορτούνα Ντύσελντορφ, Ο Κώστας Γιαννούλης του Ατρόμητου Αθηνών, ο Γιώργος Ζησόπουλος του Αστέρα Τρίπολης, ο Γιώργος Μακρής του ΟΦΗ, ο Βασίλης Γκόλιας του Παναιτωλικού, ο Παναγιώτης Τσιντώτας του Λεβαδειακού, ο Σάκης Παντελιάδης του Απόλλωνα Αθηνών, ποδοσφαιριστές του Πιερικού, του Αιγινιακού, του Βατανιακού και ομάδων εκτός Πιερίας καθώς και "ξενιτεμένοι" ποδοσφαιριστές απο την Πιερία που παίζουν σε συλλόγους επαγγελματικών και μη κατηγοριών σε όλη την Ελλάδα.

Διαιτητής ο διεθνής Γιάννης Σταυρίδης (σφυρίζει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ), με βοηθούς τον επίσης διεθνή Δαμιανό Ευθυμιάδη και τον Νίκο Καραϊσαρίδη (βοηθοί Σούπερ Λίγκας). 4ος Διαιτητής ο πρόεδρος του συνδέσμου Διαιτητών Πιερίας Κώστας Λαφατζής.

Μια αξιέπαινη προσπάθεια την οποία όπως όλα δείχνουν, θα στηρίξουν με την παρουσία τους οι φίλαθλοι (και όχι μόνο) της Πιερίας.