ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΑΡΧΙΠΥΡΑΡΧΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/5/2014



Το νέο Διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, αρχιπύραρχο Χρύσανθο Αθανασόπουλο, δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην έδρα της Π.Κ.Μ., στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη το νέο Διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, αρχιπύραρχο Χρύσανθο Αθανασόπουλο, για την ανάληψη της νέας του θέσης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκτέλεση των υπηρεσιακών του καθηκόντων.
«Με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκα σήμερα το νέο Διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, τον αρχιπύραρχο Χρύσανθο Αθανασόπουλο, ένα καταξιωμένο στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έχει αποδείξει έμπρακτα τις επιχειρησιακές του ικανότητες. Αναλαμβάνει ένα δύσκολο πόστο και μια διοικητική Περιφέρεια με μεγάλη έκταση και αυξημένη ευθύνη, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να συνδράμουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά έκτακτες καταστάσεις στην περιοχή μας», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Αθανασόπουλος ενημέρωσε τον κ. Τζιτζικώστα για την ετοιμότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εν όψει της θερινής αντιπυρικής περιόδου, όπου απαιτείται εγρήγορση από όλους, και εξέφρασε τη βεβαιότητα για τη συνέχιση της πολύ καλής συνεργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα κοινής αρμοδιότητας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Γραφείο Τύπου