ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση "αστέρων" της περιοχής μας στον αγώνα ζωής της μικρής Ευαγγελίας

Πολλά και μεγάλα ονόματα έχουν ανταποκριθεί ήδη στο κάλεσμα του Μπάμπη Πεΐδη για την ομάδα που θα παίξει με την αντίστοιχη του Ηλία Μανίκα στην Κατερίνη για την μικρή Ευαγγελία.


Ο σκοπός είναι κάτι παραπάνω από Ιερός και ποδοσφαιριστές που γράφουν ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και κατάγονται από την Πιερία ή παίζουν σε ομάδες του νομού, έχουν δώσει το ραντεβού τους για τον αγώνα ζωής  που δίνει η μικρή Ευαγγελία και η οικογένεια της.


Σάκης Παντελιάδης, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Γιώτης Γιαζιτζόγου, Άκης Γεωργίου, Γιώργος Ποτουρίδης, Νέστορας Κωτσιόπουλος, Δημήτρης Παυλίδης, Σίμος Παπαδόπουλος, Βασίλης Νάκας, Γιώργος Μπεκιάρης, Γιάννης Δερμίσης, Νίκος Σαββίδης, Γιώργος Μπουτογιάννης, Νίκος Τζήμας, Ευριπίδης Τσιλεγκερίδης, Ανατόλης Συμεωνίδης είναι μερικά από τα ονόματα που θα μπούν στον αγωνιστικό χώρο και με την παρουσία τους θα ενισχύσουν τον άνεμο αισιοδοξίας που πνέει δυνατά για την επόμενη ημέρα ζωής της μικρής Ευαγγελίας.

Σύντομα θα αναρτήσουμε και λίστα των παικτών που ανταποκρίθηκαν και θα είναι στο γήπεδο για την ομάδα του Ηλία Μανίκα. Η ΕΠΣ Πιερίας με εντολή του προέδρου της Δημήτρη Ελευθεριάδη, έθεσε το Ενωσιακό Γήπεδο της Ν. Εφέσου στη διάθεση των διοργανωτών για νυχτερινό αγώνα με προβολείς ενώ συγκινητικές είναι και οι κινήσεις που γίνονται απο συμπολίτες μας να προσφέρουν αυτό που μπορούν και να παρευρεθούν στον "Ποδοσφαιρικό Αγώνα Ζωής" που δίνουν οι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές της Πιερίας για το μικρό αγγελούδι.


Ζωή και Αθλητισμός χέρι-χέρι, σε μια προσπάθεια που υμνεί τον άνθρωπο-αθλητή-ποδοσφαιριστή και μας δίνει όλους το δικαίωμα να ελπίζουμε έμπρακτα σε ένα καλύτερο μέλλον του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.