ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η Βούλα Πατουλίδου στην Ανθοκομική Έκθεση της Καλαμαριάς

Βούλα Πατουλίδου
Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης
Τηλ: 6946 747814
Θεσσαλονίκη, 3 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την 27η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς στην πλαζ Αρετσούς επισκέφτηκε χτες η υπ.  Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου. Εκεί έτυχε θερμής υποδοχής από παραγωγούς ανθοκομικών προϊόντων, εκθέτες κεραμικής, λαϊκής τέχνης και διακόσμησης, ειδών εξοχής και κήπου, αλλά και από τους επισκέπτες.
Μετά την περιήγησή της στους χώρους της φετινής διοργάνωσης η Βούλα Πατουλίδου επισήμανε τα εξής: «Η Ανθοκομική Έκθεση της Καλαμαριάς είναι ένας θεσμός δοκιμασμένος στο χρόνο, αφού καταφέρνει να φέρνει κοντά τους παραγωγούς και εκθέτες του κλάδου από τη μια και από την άλλη τους πολυάριθμους επισκέπτες κάθε ηλικίας, όχι μόνον από την Καλαμαριά. Η Έκθεση δείχνει πως αυτό το “ραντεβού” θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και κάθε φορά να γίνεται καλύτερο.  Και η εξήγηση είναι απλή: είναι χρήσιμη η διοργάνωση για τους έκθετες και ταυτόχρονα ελκυστική για τον κόσμο, καθώς αποτελεί ένα ευχάριστο πολύχρωμο διάλλειμα». Η υπ. Αντιπεριφερειάρχης καταλήγοντας επισήμανε πως «εμείς στην “Αλληλεγγύη” πιστεύουμε ότι τέτοιες διοργανώσεις χρειάζονται την υποστήριξη όλων μας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η  Βούλα Πατουλίδου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Καλαμαριάς και να συνομιλήσει με επισκέπτες της 27ης Έκθεσης, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες  Αυτοδιοικητικές Εκλογές.