ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μακελειό σε παιδικό πάρτι στις ΗΠΑ με έναν νεκρό και τραυματισμένα παιδιά

moro-klaiei-570
Ένοπλος εισέβαλε σε παιδικό πάρτι στις ΗΠΑ και σκότωσε έναν άνδρα ενώ τραυμάτισε έξι άτομα, μεταξύ αυτών και ένα επτάχρονο παιδί. Οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών. 
Όλα συνέβησαν στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια όταν ο άνδρας εισέβαλε στο πάρτι ενός μωρού και άρχισε να πυροβολεί ασταμάτητα και χωρίς να σημαδεύει κάποιον από τους καλεσμένους. Τελικά έχασε την ζωή του ένας άνδρας ηλικίας 20 ετών ενώ τραυματίστηκαν έξι άτομα. Σύμφωνα με μαρτυρίες καλεσμένων σε αμερικανικά δίκτυα, θα υπήρχαν πολλοί παραπάνω νεκροί αν δεν υπήρχαν τα τραπέζια για να κρυφτούν. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο και δεν κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ μεταξύ τους είναι και ένα παιδάκι επτά ετών.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του δράστη και η αστυνομία υποψιάζεται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών. Την ώρα της εφόδου του ένοπλου, υπήρχαν εκατοντάδες μάρτυρες που ανέφεραν ότι άκουσαν πάρα πολλούς πυροβολισμούς και είδαν τους καλεσμένους να τρέχουν πανικόβλητοι να κρυφθούν.