ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πλέι-άουτ έν όψη κι εδώ Β΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Οι ομάδες της νέας περιόδου

Στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας θα είναι και πάλι έντονος ο ανταγωνισμός των ομάδων μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Ερωτηματικό αποτελεί και θα ξεκαθαρίσει άμεσα η συμμετοχή της ομάδας του ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς που την περσινή χρονιά αποσύρθηκε από.... το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.
Από εκεί και πέρα σωματεία σαν τον Γ. Ολύμπιο Λόφου, τον Ταύρο Ελάφου και τον Όλυμπο Α. Σπυρίδωνα θα είναι και πάλι ανταγωνιστικά, με τον Ατρόμητο Κατερίνης, τον Δία Α. Δημητρίου και τις υπόλοιπες ομάδες να κοντράρονται για τα 4 εισιτήρια της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, χωρίς όμως να αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις στο κομμάτι αυτό, από ομάδες που ανέβηκαν φέτος στη Β΄ ερασιτεχνική της ΕΠΣ Πιερίας.
Κι εδώ οι πληροφορίες μας λένε πως θα μπεί η διαδικασία των πλέι-άουτ στο τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να δοθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις ομάδες καθώς και μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να διεκδικήσουν την παραμονή τους.
Εκτός αυτού, δύσκολα θα υπάρξει αδιάφορη ομάδα στο κλείσιμο της χρονιάς αφού θα υπάρχει ενδιαφέρον τόσο για την είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου, όσο στην αποφυγή των πλέι-άουτ για την πτώση στη Γ΄ κατηγορία.
Οι ομάδες που θα μετέχουν στη φετινή Β΄ΕΠΣ Πιερίας είναι:
 ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ, Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ, ∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ, ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ , ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ , ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ, ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006, ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ, ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ. ΠΑΕ. ΠΟΝΤΙΩΝ