ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

"Ο Τζίτζι της Φιλοθέης" γόνος πρώην φιλοβασιλικού βουλευτή της Θεσσαλονίκης

«Ο Απόστολος Τζιτζικώστας γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1978 και είναι Έλληνας πολιτικός, βουλευτής και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας», είναι η πρόταση με την οποία ξεκινά το επίσημο βιογραφικό του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, που φιλοξενείται στο site της wikipedia.  

 Ο Απόστολός Τζιτζικώστας, μας ενημερώνει μεν ότι ανήκει στον αστερισμό του παρθένου, καθ' ότι γεννημένος στις 2 Σεπτέμβρη, παραλείποντας δε να αναφέρει ότι έζησε και μεγάλωσε στη Φιλοθέη, πηγαίνοντας από την παιδική του ηλικία σε ιδιωτικό κολέγιο και είναι γιος πρώην φιλοβασιλικού βουλευτή της δεξιάς.
 Ο εκ Φιλοθέης λοιπόν ορμώμενος, αποκαλούμενος κι ως «Τζίτζι της Φιλοθέης» σε πολιτικούς κύκλους χάριν συντομίας, φιλοδοξεί να διεκδικήσει το νευραλγικό πόστο του Περιφερειάρχη παραβλέποντας ότι οι δεσμοί του με τη Μακεδονία εξαντλούνται στο τυπικό κομμάτι της εκλογής του. Πώς λοιπόν ένας άνθρωπος μεγαλωμένος 500 και πλέον χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο τούτο δύναται να αφουγκραστεί τις ανάγκες της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας, να αναπτύξει αίσθημα βαθέως καθήκοντος και να συγχρονιστεί με τις κοινωνικές επιταγές σφυγμομετρώντας την επιτυχώς?
Ας μη λησμονούμε ότι ο θεσμικός ρόλος του Περιφερειάρχη έχει στο παρελθόν απαξιωθεί από πρόσωπα που ενώ θα έπρεπε να τον υπηρετούν, παρερμήνευσαν και θεώρησαν ότι συμβαίνει το αντίθετο. Η λογική του «Εν τούτω (ΠΑ)Νίκα» πρέπει πάση θυσία να εξοβελιστεί. Η Μακεδονία έχει δυστυχώς χορτάσει πολλές τετραετίες από εθνικό(παρα)φρονες λεβεντοπατριώτες, κι ένα πρόσωπο το οποίο δέχεται να του επιβάλλουν πολιτική ατζέντα οι Ανεξέλεγκτοι Έλληνες και πολιτικοί αναστήματος τύπου Πάνου Καμμένου, νομιμοποιεί - απενοχοποιεί εμμέσως με τα λεγόμενά του πολιτικά τερατουργήματα όπως η Χρυσή Αυγή, και με μία μεταμεσονύχτια τροπολογία με την οποία αίρεται η απαγόρευση να εκλεγεί περιφερειάρχης μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου που δεν έχει εκλεγεί με σταυρό καθίσταται διορισμένος -όχι εκλεγμένος- περιφερειάρχης, είναι το λιγότερο που του πρέπει την κρίσιμη αυτή στιγμή.
Από πασιονάριες του «αντιμνημονιακού» αγώνα και τυχοδιωκτισμό χορτάσαμε.

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=nYnuXrTXRfc&feature=youtu.be


Ο ΑρΜακεδών Ξανά Χτυπά !!