ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Να ετοιμάζει τα μπαγκάζια της η Τρόικα

Να ετοιμάζει τα μπαγκάζια της η Τρόικα

Αρχίζει από σήμερα η μεγάλη μάχη για τη νίκη στις ευρωεκλογές
Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ των κομμάτων του μνημονίου και ο απόλυτος διασυρμός του συστήματος των χρεοκοπημένων καναλιών της διαπλοκής που τέθηκαν στην υπηρεσία των ξένων τοκογλύφων προκειμένου να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό, προκαλούν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Ο τσακισμένος στην κυριολεξία κυβερνητικός συνασπισμός Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, θα σέρνεται για μια ακόμα εβδομάδα και το βράδυ των εκλογών Σαμαράς και Βενιζέλος τα μαζεύουν και φεύγουν, γιατί αυτή είναι η απαίτηση του ελληνικού λαού. Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων είναι πάντα μιας χρήσεως και αποσύρονται ταπεινωμένοι και εξευτελισμένοι, όταν ολοκληρώσουν τη βρώμικη δουλειά.
Ο θρίαμβος του Αλέξη Τσίπρα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ιδιαίτερα στην Αττική σηματοδοτεί τη ριζική ανατροπή σκηνικού. Ένα γιγαντιαίο πλειοψηφικό ρεύμα έχει διαμορφωθεί, αναδεικνύοντας τον Αλέξη Τσίπρα σε μεγάλο ηγέτη ενός πατριωτικού κινήματος, το οποίο καλείται να βγάλει τη χώρα από τα δεσμά του μνημονίου και να δώσει στο λαό της Ελλάδας την ελευθερία την εθνική ανεξαρτησία και τη χαμένη αξιοπρέπεια.
Οι χθεσινές εκλογές έδειξαν ότι στο νέο αυτό πατριωτικό μέτωπο συμμετέχουν δυνάμει από όλα τα κόμματα. Για πρώτη φορά μετακινούνται ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας σε ένα κόμμα που καταγράφεται ως Αριστερό. Αυτό δείχνει την απόφαση του λαού να βάλει τέρμα στα ψευτοδιλήμματα Δεξιά, Αριστερά και να φέρει στην εξουσία έναν ηγέτη ικανό, να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στην Μέρκελ τον Σόιμπλε και τους διεθνείς τοκογλύφους, για να υπερασπιστεί τα δίκαια του λαού και της χώρας.
Οι δυνάμεις της κατοχής έχασαν ολοκληρωτικά τον πόλεμο στην Ελλάδα και γι’ αυτό θα πρέπει το βράδυ της επομένης Κυριακής να μαζέψουν τα μπαγκάζια τους και να φύγουν νύχτα. Μαζί με αυτούς αποχωρεί οριστικά και το πολιτικό προσωπικό, που δέχθηκε να γίνει γκαουλάιτερ των ξένων τοκογλύφων θυσιάζοντας τα συμφέροντα του λαού και του έθνους. Οι μαριονέτες της Μέρκελ, δεν μπορούν να έχουν καμιά απολύτως θέση στο νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται με βάση την απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού να φύγει η τρόικα και όλοι αυτοί που τον οδήγησαν στην εξαθλίωση και την ταπείνωση.
Αντιμέτωποι με τις εγκληματικές τους ευθύνες θα βρεθούν και οι βαρόνοι των καταχρεωμένων καναλιών, που βομβάρδιζαν επί μήνες την κοινή γνώμη με την προπαγάνδα της τρόικας, φτάνοντας στο έσχατο σημείο αθλιότητας να κατασκευάζουν δημοσκοπήσεις, στην εναγώνια προσπάθειά τους να αβαντάρουν τα κόμματα του μνημονίου. Οι ευθύνες των ξεπεσμένων και χρεοκοπημένων βαρόνων της διαπλοκής που βρίσκονται σε ομηρία είναι εγκληματικές και γι’ αυτό θα πρέπει να λογοδοτήσουν στο λαό και στη δικαιοσύνη, γιατί η απόπειρα χειραγώγησης εκλογικού αποτελέσματος συνιστούν ποινικό αδίκημα.
Οι ντουντούκες της διαπλοκής, μετά το σοκ των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, συνεχίζουν απτόητες την προπαγάνδα, επιχειρώντας να υποβαθμίσουν τη μεγάλη νίκη του Αλέξη Τσίπρα.
Στην κατεύθυνση αυτή επιχειρούν να βγάλουν συμπεράσματα από τα αποτελέσματα διαφόρων περιφερειών στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε τυπικά, αφού είναι γνωστό ότι δεν διέθετε στελέχη με εμπειρία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι αθλιότητες και τα ψευτοδιλήμματα θα συνεχίσουν για όλη την εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν κα προβοκάτσιες από τους πανικόβλητους μηχανισμούς της τρόικας.
Είναι σίγουρο ότι από σήμερα οι ξένοι τοκογλύφοι θα επιχειρήσουν να παίξουν τα τελευταία τους χαρτιά, για να περιορίσουν τη συντριβή ων μνημονιακών κομμάτων. Βέβαια το ποτάμι δεν κάνει πίσω και ο λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του. Η προβολή του αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών εκλογών, σηματοδοτεί για τις ευρωεκλογές ένα θρίαμβο του Αλέξη Τσίπρα.
Η διαφορά με την οποία θα κερδίσει την κρίσιμη αναμέτρηση θα ξεπεράσει τις δέκα μονάδες. Ήδη τα Μέσα Ενημέρωσης που υποστηρίζουν τα μνημονιακά κόμματα, εμφανίζουν γκάλοπ που δείχνουν τη διαφορά στις 5 μονάδες. Όλοι καταλαβαίνουμε ποια είναι η αλήθεια και τι ακριβώς θα συμβεί το βράδυ, των εκλογών. Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία καθίσταται πλέον αναγκαία, προκειμένου η χώρα να προχωρήσει σε μια νέα πορεία και να ξεφύγει οριστικά από τις δαγκάνες της τρόικας και των τοκογλύφων.