ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Δημόσια συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων, προτείνουν πολίτες του Δήμου Κατερίνης

Image
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών που διεκδικούν τον Δήμο της Κατερίνης, σε μια ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα της πόλης και δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους δημάρχους να κάνουν γνωστές τις θέσεις και τα επιχειρήματά τους σε όλους τους πολίτες.
Η ΕΟΔνΠ έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, 54 ερωτήσεις που αφορούν: περιβάλλον, καθαριότητα, ύδρευση, δημοτική αστυνομία, απολύσεις εργαζομένων, ανακύκλωση, φωτισμό, στάθμευση, κοινωνική μέριμνα, οδοποιία, ΧΥΤΑ, άρδευση, τουρισμό, αγροτική οικονομία, κοινωνικές δομές, σχολικές εγκαταστάσεις, διαφάνεια  κ.α.
Οι συμμετέχοντες στη συζήτηση, υποψήφιοι δήμαρχοι, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια κληρωτίδα, ο κάθε ένας από ένα θέμα, στο οποίο θα οφείλουν να τοποθετηθούν, ο ίδιος που επέλεξε το θέμα, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι.
Άρα οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα τοποθετηθούν σε 4 καίρια ζητήματα ο καθένας, ενώ θα τεθούν και ερωτήσεις από το κοινό.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 στο χώρο του Καπνικού Σταθμού, θα ξεκινήσει στις 20:00 ακριβώς και θα ολοκληρωθεί στις 22:00.
Η λίστα των ερωτημάτων που έχουν συγκεντρωθεί από τους πολίτες θα αναρτηθεί μετά το πέρας της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα της ΕΟΔνΠ.
Η συγκέντρωση των ερωτημάτων θα συνεχιστεί μέχρι και την 6η Μαΐου. Πολίτες που επιθυμούν να προστεθεί και το δικό τους ερώτημα/θέμα προς συζήτηση, παρακαλούνται να το αποστείλουν στη διεύθυνση info@otoposmou.com

--