ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Σάλος στην Γερμανία – Ανοίγουν ο ένας μετά τον άλλον οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες

ktinovasia-germania-570
Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η πρακτική που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα στις ανατολικές περιοχές της Γερμανίας, όπου ανοίγουν ο ένας μετά τον άλλον οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες!
Οι φιλοζωικές οργανώσεις έχουν εκφράσει την απέχθειά τους στην πρακτική και καλούν την κυβέρνηση να απαγορεύσει την κτηνοβασία, αλλά και να κλείσει τους οίκους ανοχής, μέχρι και τους... ερωτικούς ζωολιγικούς οίκους.
Τον περασμένο Νοέμβριο οι αρχές της Γερμανίας σχεδίαζαν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει το σεξ με ζώα, όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Γεωργίας, Hans-Michael Goldmann, η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση».
Όπως δήλωσε πάντως η ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, Μαντελίν Μάρτεν, στην εφημερίδα «Frankfurter Rundschau» οι κτηνοβάτες επιχειρούν να παρουσιάσουν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής» και κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.
Από την πλευρά τους οι κτηνοβάτες δημιούργησαν ομάδα, προκειμένου να εναντιωθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή του νόμου και σύμφωνα με τον πρόεδρό τους Μίκαελ Κιόκ «οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο. Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξαιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε», αναφέρουν επίσης σε ανακοίνωσή τους.