ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΝΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ BOEING

Νέα θεωρία: Δεν έχει συντριβεί το Boeing, διαφορετικά θα γέμιζε ο Ινδικός πτώματα και συντρίμμια
Την εκδοχή της τρομοκρατικής επίθεσης  - για την τύχη του χαμένου Boeing της Malaysia Airlines - μελετά και πάλι η αστυνομία της Μαλαισίας. Αυτή τη φορά με περισσότερα στοιχεία προχώρησε μάλιστα και στη σύλληψη 11 υπόπτων για τρομοκρατία και δεσμούς με την Αλ Κάιντα.
Σύμφωνα με τη Daily Mail τη σύλληψη και την ανάκριση των 11 ατόμων, ηλικίας από 22 έως 55 ετών, ζήτησαν μυστικές υπηρεσίες όπως το FBI και η ΜΙ6. Οι συλλήψεις έγιναν στην Κουάλα Λουμπούρ και στην πολιτεία Κεντά την περασμένη εβδομάδα και τα 11 άτομα θεωρείται ότι είναι μέλη βίαιης τρομοκρατικής ομάδας που σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις σε μουσουλμανικές χώρες. Μάλιστα, ορισμένοι από τους ανακρινόμενους μέχρι στιγμής παραδέχονται ότι σχεδίαζαν τρομοκρατικές ενέργειες αλλά αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή τους με την εξαφάνιση του Boeing.
Τις έρευνες προς αυτή την κατεύθυνση πυροδότησε η κατάθεση του βρετανού Μουσουλμάνου Σαατζίντ Μπαντάτ στη δίκη του γαμπρού του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος υποστήριξε ότι παρέδωσε ένα παπούτσι-βόμβα σε Μαλαισιανούς.