ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

« Ο Δημήτρης Χριστογιάννης στην εταιρεία Olympia Electronics Α.Ε.»

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΠ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ»
-----
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-----
Τηλ. 23510 79 820-1 Φαξ 23510 77 935
Ιστοσελίδα: christogiannisd.blogspot.gr
E-mail: christogiannisd@yahoo.gr


Κατερίνη, 7/5/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Πιερίας κ. Δημήτρης Χριστογιάννης, επισκέφτηκε τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα και μία από τις δέκα μεγαλύτερες στην Ευρώπη, Olympia Electronics Α.Ε., που απασχολεί δεκάδες εργαζομένους και αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για την περιοχή μας. Είχε διεξοδική συζήτηση με τον πρόεδρο και μέλος του ΔΣ της εταιρείας κ. Δημήτρη Λακασά και τους εργαζομένους.
«Η Olympia Electronics Α.Ε. είναι μια εταιρεία – πρότυπο που ανοίγει νέους δρόμους για το επιχειρείν: παράγει ποιοτικά προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές και έχει κατορθώσει να τα προωθεί στις πλέον ανταγωνιστικές αγορές, εντός και εκτός συνόρων,  κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερα μερίδια αγοράς, προς όφελος της εθνικής οικονομίας αλλά και των καταναλωτών που απολαμβάνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας».
«Προχωράμε μπροστά. Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα, καθώς πιστεύουμε ότι ο επιχειρηματικός κόσμος είναι εκείνος που θα ωθήσει την Πιερία και την Κεντρική Μακεδονία στην ανάπτυξη», επισήμανε ο κ. Δημήτρης Χριστογιάννης.