ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Μηχανή του σεξ ο Χουάν Κάρλος: Είχε κοιμηθεί με 1500 γυναίκες, αλλά με τη Σοφία έκανε αποχή

Xouan Karlos-570
Μόλις χθες ο βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος ανακοίνωσε την παραίτηση του από τον θρόνο για να ανοίξει τον δρόμο της διαδοχής του από τον γιο του Φελίπε κι αμέσως βγήκαν στο φως της δημοσιότητας πικάντικες λεπτομέρειες από την άτακτη ζωή του από την οποία πέρασαν εκατοντάδες γυναίκες.
Ηθικός αυτουργός των ροζ αποκαλύψεων για το ζωηρό παρελθόν του πρώην πια βασιλιά είναι η συγγραφέας Pilar Eyre, η οποία ισχυρίζεται ότι από το κρεβάτι του θαλερού γαλαζοαίματου πέρασαν περισσότερες από 1.500 γυναίκες ανάμεσα στις οποίες ήταν ακόμη και η πριγκίπισσα Νταϊάνα!
Το ειδύλλιο του με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα ξεκίνησε σύμφωνα με την συγγραφέα στη Μαγιόρκα το 1986.
Την εποχή εκείνη τα μέλη της ισπανικής βασιλικής οικογένειας είχαν καλέσει για διακοπές τον Κάρολο και την 25χρονη τότε Νταϊάνα και πολλές ήταν οι φήμες που τους ήθελαν να είχαν έρθει πολύ κοντά. Η ίδια η πριγκίπισσα αρνήθηκε ότι κάτι είχε συμβεί μεταξύ τους, ωστόσο, είπε ότι ο βασιλιάς ήταν «γοητευτικός» και πως θα μπορούσε να είναι «λίγο πολύ προσεκτικός».
Η Pilar Eyre αναφέρει ότι ήταν «κοινό μυστικό» στη Μαδρίτη ότι ο Χουάν Κάρλος ήταν ένας «λαίμαργος, ενθουσιώδης, γυναικάς» και πως η μόνη γυναίκα με την οποία δεν περνούσε ποτέ τον χρόνο του ήταν η σύζυγός του, Σοφία.
Μάλιστα, το 2012 έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι κοιμόταν χωριστά για 35 χρόνια. Σύμφωνα με το βιβλίο της Eyre, ο «εξευτελισμός» της Σοφίας ξεκίνησε λίγους μήνες αφότου ο Χουάν Κάρλος έγινε βασιλιάς.
Ο καλλωπισμός του βασιλιά και μία εκδρομή στο Τολέδο «μόνο για άντρες» -όπως είχε πει στη Σοφία- ήταν η αρχή των προβλημάτων του βασιλικού ζεύγους.
Όμως, η Σοφία αποφάσισε να του κάνει έκπληξη και να τον επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής με τα παιδιά τους. Δυστυχώς, εκεί «συνέλαβε» τον άντρα της με μία σταρ του ισπανικού κινηματογράφου.
Ωστόσο, το... πάθημα δεν έγινε μάθημα για τον βασιλιά ο οποίος συνέχισε να ζει σε έντονους ρυθμούς, περιτριγυρισμένος από γυναίκες.
Μάλιστα, ακόμη και στο ταξίδι του στη Μποτσουάνα πριν από δυο χρόνια, ο Χουάν Κάρλος φαίνεται πως εκτός από ελέφαντες, είχε πάει να «κυνηγήσει» και γυναίκες. Όπως αποκαλύφθηκε, στο σαφάρι τον συνόδευε η 46χρονη πριγκίπισσα Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό πολλά χρόνια.
Σύμφωνα με τη συγγραφέα, ο Χουάν Κάρλος ήταν ένας μπον βιβέρ ο οποίος, εκτός από επαφές με όμορφες παρουσίες, ήθελε απλά να βγαίνει έξω για τάπας με τη μοτοσυκλέτα του...