ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Σατανιστής ετών 21 πολτοποίησε το κεφάλι γυναίκας στη Γλυφάδα

Σατανιστής ετών 21 πολτοποίησε το κεφάλι γυναίκας στη Γλυφάδα

Σοκάρει η ομολογία του

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της άστεγης ανήμερα το Πάσχα. «Προσφορά στο Σατανά» η δολοφονία της σύμφωνα με τον 21χρονο δράστη.

Η γυναίκα είχε βρεθεί με πολτοποιημένο πρόσωπο από χτυπήματα πέτρας. Ύστερα από αναζητήσεις του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προσδιορίσθηκε ο δράστης, και συνελήφθη. Πρόκειται για κάτοικο της Γλυφάδας, που είναι μόλις 21 ετών.

Ο 21χρονος προσδιορίζεται με «μεταφυσικές ανησυχίες». Στην απολογία του στους αστυνομικούς χαρακτήρισε τη δολοφονία της γυναίκας «προσφορά στο Σατανά», ενώ, όπως είπε, πιστεύει με «ανθρωποθυσίες, ερχόταν κοντά στο Σατανά του».

Οι αστυνομικοί είχαν βρει σε παγκάκι, αιματηρά ίχνη, με το σύμβολο του «666» και τον ανάποδο σταυρό τα οποία ο 21χρονος είχε αποτυπώσει με το αίμα του, όταν μετά τη δολοφονία της γυναίκας, έκοψε το χέρι του και χάραξε την «υπογραφή» του.

Επέλεξε, όπως αναφέρει στην απολογία του, την ημέρα του Πάσχα, που σύμφωνα με τη βιβλιογραφία θεωρείται «ημερομηνία αντικατοπτρικής αντίληψης του Χριστιανισμού» σε μια συμβολική «προσφορά-θυσίας» -με τη δολοφονία της γυναίκας, την οποία δε γνώριζε, αλλά βρήκε να κοιμάται στο παγκάκι,-τη «λατρευτική» όπως αναφέρεται, για να γίνει «δεκτός» από το Σατανά.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς, θα επαναλάμβανε ανθρωποθυσία ανήμερα του Θερινού Ηλιοστασίου στις 21 Ιουνίου για να «αποδείξει» την υποταγή του στο Σατανά. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.