ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Τα καλύτερα γκολ στα φιλικά – Πως να κάνεις σεξ μαζί της χωρίς να χαλάσει η φιλία

sex-metaxi-filon-570
Αν βασιστούμε σε θεωρίες ψυχολόγων που λένε ότι οι άνθρωποι προσεγγίζουν άλλους ανθρώπους βασιζόμενοι στην εξωτερική εμφάνιση γιατί βλέπουν σε αυτούς έναν καλύτερο εαυτό τους, τότε οι φιλίες μεταξύ γυναικών και ανδρών έχουν βασιστεί σε ερωτικά πρωτογενή κίνητρα.
Αυτό σημαίνει ότι η κοπέλα αρέσει στο αγόρι ή και το αντίθετο. Και το ερωτικό είναι κάτι που υποβόσκει πάντα στη διάρκεια της σχέσης. Ε, κάποια στιγμή θα χρειαστεί ένα τσαφ για να ανάψει το φιτίλι και να μην μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου το σεξ μαζί της. Μα θα πέσει στην αγκαλιά σου στον καναπέ, θα την πετύχεις κατά λάθος γυμνή στο μπάνιο, θα δεις κανά εσώρουχο της, κάτι θα γίνει. Πως θα καταφέρεις να την ρίξεις χωρίς δεσμεύσεις και κυρίως χωρίς να πάει στα σκουπίδια η φιλία σας; Το Men's Health έχει τις απαντήσεις. Βασικά έχει τις ερωτήσεις που πρέπει εσύ να απαντήσεις.
1. Θα καταστρέψει τη φιλία;
Πρέπει να προσέξεις πως θα της το φέρεις. Να βρεις έναν τρόπο να γίνει ώστε με δική της πρωτοβουλία δεν θα διακοπούν οι σχέσεις σας μετά από αυτό. Κάνε τον στενοχωρημένο, ότι δεν σου κάθονται οι γυναίκες και έχεις να κάνεις καιρό σεξ και ότι θες απλώς μια ελάφρυνση. Αν ισχύει κιόλας ακόμα καλύτερα.
2. Πώς θα της κινήσεις το σεξουαλικό ενδιαφέρον;
Συνήθως αρκεί μια ειλικρινής δήλωση του τύπου «θέλω να το κάνουμε γιατί μου έχει καρφωθεί η ιδέα από τότε που σε είδα τόπλες στην παραλία». Αλλιώς μπορείς να την πας για ποτό ή για δείπνο και να το κάνεις όπως ο Τζόι με τη Ρέιτσελ στα Φιλαράκια. Απλώς φρόντισε να είσαι η Ρέιτσελ εν προκειμένω!
3. Πώς το κρατάμε χαλαρό;
Πες της ότι βλέπεις μια κοπέλα, αλλά επειδή έχεις καιρό να κάνεις σεξ το χρειάζεσαι τώρα και δεν μπορείς να το πεις σε εκείνη, γιατί ή θα φας φούσκο ή θα σε λούσει με το ποτήρι. Οπότε προτίμησες να το πεις στη φίλη που σε νιώθει.