ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Λίγο κράτησε η «μαγκιά» Ντινόπουλου


Άναψε φωτιές ο Ντινόπουλος για τις απολύσεις και… έσπευσε να τις σβήσει!
«Καλό θα ήταν να μη γίνουν οι 15.000 απολύσεις» είπε και μετά… τα μάζεψε 
Φωτιές άναψε ο Αργύρης Ντινόπουλος με δηλώσεις του για τις απολύσεις στο Δημόσιο, τις οποίες ωστόσο έσπευσε να σβήσει… ο ίδιος!

Ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στη Real News, δήλωσε αντίθετος με την εύκολη λύση των απολύσεων και πρόσθεσε: «Καλό θα ήταν οι 15.000 απολύσεις να μη γίνουν. Θα πρέπει να εξορθολογήσουμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελούμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην τρόικα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί...
το υπουργείο Εσωτερικών».

Ο κ. Ντινόπουλος σημειώνει ότι θα πρέπει να υπάρξει διαφορετική διαχείριση για θέματα όπως οι σχολικοί φύλακες και οι δημοτικοί αστυνομικοί, τονίζοντας πως «δεν λέω να τους πάρουμε όλους πίσω».

Παράλληλα, αναφερόμενος στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών τονίζει με νόημα πως «έγιναν σύμβολα και με τα σύμβολα δεν τα βάζεις».

«Μου λένε για λαϊκισμό. Από πότε είναι λαϊκισμός η κοινωνική ευαισθησία; Θα φτάσουμε στο άλλο άκρο; Ακούγεται συνέχεια ότι πρέπει να σπάσουμε αυγά. Εντάξει, να σπάσεις αυγά. Αλλά να κάνεις και μια ομελέτα που να τρώγεται!» σημειώνει ο ίδιος.

Ο κ. Ντινόπουλος το βράδυ του Σαββάτου προέβη σε διευκρινιστική δήλωση για τη συνέντευξή του, τονίζοντας ότι δεν αμφισβητεί τις υποχρεώσεις της χώρας για τις απολύσεις.

«Τα όσα δήλωσα στην εφημερίδα Real News για τα επίμαχα θέματα των απολύσεων και για την τρόικα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, επειδή ενδέχεται να παρερμηνευτούν, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν αποτελούν, σε καμία περίπτωση, αμφισβήτηση των συμβατικών υποχρεώσεων της χώρας» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών και πρόσθεσε: «Από την πρώτη ώρα, άλλωστε, που ανέλαβα την ευθύνη του Υπουργείου Εσωτερικών οι μεταρρυθμίσεις, οι διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά και η τήρηση των συμφωνηθέντων αποτέλεσαν τις άμεσες προτεραιότητές μου. Η χώρα πρέπει να παραμείνει σταθερή στους στόχους της αφού αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να πιάσουν τόπο οι μεγάλες θυσίες τις οποίες έχει υποστεί ο ελληνικός λαός».

star μέσω kartesios