ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Θέλει Ντόικιτς-Μανίκα ο Πιερικός. Στην Κατερίνη ο Σωτ. Μαυρονάσιος. Οι επαφές με παίκτες για την επόμενη σαιζόν στον Πιερικό συνεχίζονται. ..

Αφού ο Κώστας Παπαδόπουλος πήρε την συγκατάθεση για ανανέωση των Κρουσταλέλη-Νικολίτση και του νεαρού Κατσιαμήτα, οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται με παίκτες της περιοχής που αγωνίζονται εντός και εκτός Πιερίας αλλά κατάγονται από την περιοχή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός Ελλάδος (Γερμανία) αλλά είναι από την Κατερίνη.
 


Από εκεί και πέρα ο παράγοντας της Κατερινιώτικης ΠΑΕ, θέλει να κρατήσει κοντά του και τους έμπειρους Ντόικιτς και Μανίκα. Ο πρώτος είναι εξοφλημένος οικονομικά από την αρχή της περασμένης περιόδου (προπληρώθηκε το συμβόλαιο του) ενώ ο δεύτερος έχει λαμβάνειν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο σίγουρα θα κρίνει και τη συνέχεια στο φλέρτ μεταξύ των δυο πλευρών.
http://www.megara.org/images/0_2013/2013_12_04a_ST_VYZAS/0.jpg 

Συμπαίκτης του Κώστα Παπαδόπουλου στο διοικητικό παιχνίδι φαίνεται να γίνεται ο πρώην παράγοντας του Βύζα Μεγάρων (πρώην πρόεδρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σωτήρης Μαυρονάσιος), ο οποίος φαίνεται να έχει εγκατασταθεί στην Κατερίνη και να έχει καθημερινές επαφές με τον πρόεδρο του Πιερικού. 
http://pieriasport.blogspot.gr