ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αν είναι στη μούγκα υπάρχει πρόβλημα: Όσο περισσότερο φωνάζει στο σεξ τόσο μεγαλύτερη η ευχαρίστηση

orgasmos-570
Ο κάθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά την σεξουαλική επαφή και κάποιοι επιλέγουν να είναι στη μούγκα ενώ υπάρχουν και οι θορυβώδεις. Για τους τελευταίους υπάρχει επιστημονική εξήγηση που αποδεικνύει ότι ο πολύς θόρυβος είναι θετικό σημάδι για την σχέση.
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Λιντς στην Αγγλία, διαπίστωσαν ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες προτιμούν το έτερον τους ήμισυ να εκφράζεται ελεύθερα την ώρα της σεξουαλικής επαφής και ειδικά να αφήνεται και να φωνάζει δυνατά την στιγμή της κορύφωσης και του οργασμού.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι φωνές κάνουν το έτερον ήμισυ να νιώθει ικανοποίηση και αυτοεπιβεβαίωση για την προσωπική του επίδοση αλλά αισθάνεται και ευχάριστα επειδή ο σύντροφος έδειξε ότι απόλαυσε την σεξουαλική επαφή.
Για τις ανάγκες της έρευνας, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behaviour, οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 71 γυναικών, οι οποίες κλήθηκαν να περιγράψουν τον τόπο που εκφράζονται την ώρα του σεξ. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το 92% των γυναικών πιστεύει πως όταν φωνάζει την ώρα του σεξ, πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του συντρόφου του.
Το 87% παραδέχτηκε ότι το να φωνάζουν στο σεξ είναι συνειδητή τους επιλογή και το κάνουν ακριβώς επειδή θέλουν να νιώσει καλά ο σύντροφός τους. Τα 2/3 των γυναικών αποκάλυψαν πως ότι όταν φωνάζουν βοηθούν τον σύντροφό τους να φτάσει σε οργασμό και αυτό είναι κάτι που το επιδιώκουν.
Οι ερευνητές επισήμαναν πως οι άνδρες συμφωνούν πως όταν η σύντροφος τους φωνάζει δυνατά κατά την διάρκεια του σεξ, η εμπειρία είναι πιο ευχάριστη γι αυτούς. Επίσης και οι άνδρες και οι γυναίκες συμφωνούν στο ότι οι γυναίκες πρέπει να φωνάζουν περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, αυτό πιστεύει το 94% των γυναικών και περίπου το 70% των αντρών.