ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

: Επιτρέπεται το σεξ στο Μουντιάλ


Λίγο πριν την έναρξη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής του πλανήτη, το ερώτημα που συντροφεύει πάντα τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις επανέρχεται: είναι καλύτερο οι αθλητές που συμμετέχουν 
σε αυτές να απέχουν από το σεξ ή, αντίθετα, αυτό θα βλάψει τις επιδόσεις τους; Οι Μεξικανοί θα απέχουν, κατόπιν ρητής εντολής του προπονητή τους, ενώ οι Βραζιλιάνοι έχουν πάρει το «πράσινο φως» αρκεί να αποφύγουν τα «ακροβατικά» που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα. Οι ποδοσφαιριστές των Ηνωμένων Πολιτειών, απ τν άλλη, είναι πιο χαλαροί: θα δράσουν ανάλογα με τη διάθεσή τους.

Για ακόμη μια φορά, παραμονές της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον πλανήτη, η αποχή ή όχι από το σεξ των πρωταγωνιστών του Μουντιάλ απασχόλησε μεγάλο μέρος του διεθνούς τύπου. Στις συζητήσεις πήραν θέση πολλοί από τους προπονητές των εθνικών ομάδων, άλλοι στέλνοντας κάθε σεξουαλική δραστηριότητα... στον πάγκο κ άλλοι ψηφίζοντας υπέρ θεωρώντας ότι αυτή δεν επηρεάζει αρνητικά τις αθλητικές επιδόσεις των παικτών τους.

Το σίγουρο είναι ότι στα γήπεδα της Βραζιλίας, από τις 12 Ιουνίου, θα αποδειχθεί ποιοι προπονητές είχαν δίκιο και ποιοι θα έπρεπε να είχαν βάλει και λίγο... σεξ το ποδοσφαιρικό μενού. 

Δέκα γυναίκες... Μουντιαλικών προδιαγραφών 

Ιρίνα Σάιακ
Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρίσκεται στις κερκίδες των αγώνων που θα δώσει η Εθνική Πορτογαλίας. Πρόσφατα μάλιστα ο Πορτογάλος άσος έκαμψε τις αντιστάσεις του και φωτογραφήθηκε ημίγυμνος μαζί με τη σύντροφό του για γνωστό περιοδικό μόδας

Σακίρα
Εκτός από ιδιαίτερα επιτυχημένη τραγουδίστρια η μικρόσωμη κολομβιανή καλλιτέχνης και σύζυγος του άσου της Εθνικής Ισπανίας Ζεράρ Πικέ. Ο φωτογραφικός φακός την έχει συχνά απαθανατίσει στις εξέδρες των γηπέδων να στηρίζει με την παρουσίαση τον πατέρα του παιδιού της, κάτι που θα κάνει και στη Βραζιλία.

Σάρα Καρμπονέρο
Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ισπανίας, Ίκερ Κασίγιας και η αθλητικογράφος Σάρα Καρμπονέρο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της χώρας. Το φιλί του Κασίγιας προς την όμορφη Σάρα μετά το Μουντιάλ του 2010 έχει πλέον καταγραφεί στην ποδοσφαιρική ιστορία. Μένει να δούμε αν θα επαναληφθεί και φέτος, με φόντο αυτή τη φορά τη Βραζιλία.

Κάθριν Μπρόμελ
Για πολλούς η ομορφότερη γυναίκα της Γερμανίας, η τραγουδίστρια και μοντέλο Κάθριν Μπρόμελ εδώ και δύο χρόνια είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας Μάριο Γκέτσε.

Αντονέλα Ροκούζο
Κάθε φορά που εμφανίζεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τις επιδόσεις του συζύγου της Λιονέλ Μέσι, επικρατεί πανικός. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2008 ενώ το 2012 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Πιλάρ Ρούμπιο
Παρά τις συνεχείς «αταξίες» του συζύγου της Σέρχιο Ράμος, η ισπανίδα καλλονή, η οποία έχει ανακηρυχθεί ως η πιο ελκυστική γυναίκα στη χώρα της, όχι μόνο στάθηκε στο πλευρό του αμυντικού της Ρεάλ αλλά πρόσφατα έφερε στον κόσμο και το παιδί τους, γεγονός που καθιστά απαγορευτικό το ταξίδι της στη Βραζιλία.

Γκαμπριέλα Λένζι
Το 20χρονο μοντέλο και σύντροφος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθεί από τη χώρα της προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγαπημένο της, κάτι που ήταν αναγκασμένη να κάνει όλο το χειμώνα ταξιδεύοντας στη Βαρκελώνη.

Αλένα Σερέντοβα
Αν και οι φήμες θέλουν την ιταλίδα καλλονή στα πρόθυρα του χωρισμού με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ιταλίας, εκείνοι αρνούνται κατηγορηματικά να τις διαψεύσουν ή να τις επιβεβαιώσουν απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή παρέα με τους δύο γιους τους.

Φανί Νεγκουέσα
Μπορεί η σχέση τους να καταγράφεται από τον τύπο ως θυελλώδης, όμως η τελευταία ενημέρωση θέλει τον επιθετικό της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας ξανά μαζί με την εντυπωσιακή Φανί γεγονός που καθιστά εξαιρετικά πιθανό να κάνει την εμφάνισή της στα γήπεδα της Βραζιλίας

Λένα Γκέρτσε
Η καυτή σύντροφος του Σάμι Κεντίρα όταν δεν φωτογραφίζεται για σέξι ημερολόγια στηρίζει τον σύντροφό της στις κερκίδες των γηπέδων όπου αγωνίζεται.