ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Αποκάλυψη – σοκ: “Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο”;





To συγκεκριμένα άρθρο εστάλη με mail…


“Αποκαλύπτει” με “ατράνταχτα στοιχεία” ότι οι Εβραίοι δεν πεθαίνουν από καρκίνο διότι υπάρχει σιωνιστικό σχέδιο που έχει ως στόχο την εξόντωση όλης της ανθρωπότητας. Πλην του Ισραήλ βεβαίως βεβαίως.



“Μόνο 150 εβραίοι ανά έτος πεθαίνουν στο Ισραήλ”, μας “ενημερώνει” ο αρθρογράφος. Που προφανώς γνωρίζει από διαδίκτυο, αφού διατηρεί ιστολόγιο, κάνει αναρτήσεις και ξέρει να τις σπαμάρει κι’ όλας.


Περίεργo…αφού με μία απλή αναζήτηση θα μπορούσε να δει ότι οι Εβραίοι όχι απλώς πεθαίνουν από καρκίνο, αλλά ο καρκίνος είναι η πρώτη αιτία θανάτου στο Ισραήλ! Για την ακρίβεια, το ποσοστό θανάτου εβραίων από καρκίνο είναι πραγματικά ιλιγγιώδες, αφού ξεπερνά τους 10,000 θανάτους τον χρόνο…


Αυτή η τερατολογία λοιπόν είναι αποτέλεσμα τυφλής προπαγάνδας ή κάτι άλλο;


Σε περιόδους κατοχής η χρήση του μπαμπούλα από τους κατακτητές είναι μόνιμη μέθοδος για να κρατούς τους ραγιάδες σε καταστολή, ώστε να ξιφομαχούν με φαντάσματα και όχι με τον πραγματικό εχθρό. Όπως οι αφίσες τον χειμώνα του 1942, όπου οι κατακτητές “ενημέρωναν” τον Ελληνικό λαό που εχανε τα παιδιά του, ότι για την γενοκτονία φταίνε οι εβραίοι που κρύβουν το φαΐ. Φαίνεται όμως ότι οι ναζί κατακτητές τρεφόντουσαν με αέρα κοπανιστό, αφού την ίδια στιγμή που 300,000 Ελληνικές ψυχές πέθαναν από την πείνα, οι ναζί δεν έχασαν ούτε γραμμάριο απο το λίπος τους.


Όσο περνά από το χέρι μας, ας κρατήσουμε το διαδίκτυο καθαρό. Είναι η μόνη ελπίδα για πραγματική αντίσταση απέναντι στους διαχρονικούς δολοφόνους του Ελληνισμού.

By kouzoulo.gr| http://flogg-it.blogspot.com/2014/03/blog-post_3.html#ixzz3BZE5nSO6