ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Στο “αντάρτικο” για το Σύμφωνο Συμβίωσης μεταξύ ομοφύλων, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Κωνσταντόπουλος

Ο κ. Κωνστανόπουλος επέλεξε να έρθει σε ουσιαστική ρήξη με το κόμμα του όχι για τα διόδια στην Πιερία ή για τα μνημόνια και τα χαράτσια αλλά για την δυνατότητα ανθρώπων ιδίου φύλου να κάνουν κάποιας μορφής γάμο. Θα πληρώνουμε πλεον πιο ευχάριστα τα 7,2 ΕΥΡΩ για πηγαινε έλα Θεσσαλονίκη και τον φόρο-ενοίκιο στο σπίτι μας τώρα που ξέρουμε ότι έχουμε τέτοιο προοδευτικό, δημοκράτη και ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ βουλευτή......
http://en-olympo.blogspot.gr/

Με κάθε επισημότητα, από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, τάχθηκε υπέρ της τροπολογίας του ΠΑΣΟΚ για σύναψη Συμφώνου Συμβίωσης μεταξύ ομοφύλων.

“Η τροπολογία για το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια κινείται προς τη θετική κατεύθυνση. Τα παιδιά τους δεν είναι φαντάσματα. Ο,τιδήποτε πλήττει το δικαίωμα της ταυτότητας πλήττει την ίδια την δημοκρατία. Οφείλουμε να νομοθετούμε και για αυτούς που δεν έχουν την δύναμη με τα λόμπι τους να επιβάλλουν τα δικαιώματά τους. Η τροπολογία κινείται προς τη θετική κατεύθυνση. Τα αγαθά της Δύσης δεν πρέπει να τα δεχόμαστε α λα καρτ” τόνισε χαρακτηριστικά.

 http://lykavitos.gr/archives/131231