ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτές είναι οι ανδρικές κολόνιες που τραβάνε περισσότερο τις γυναίκες

Ενας από τους κυριότερους λόγους που οι άνδρες φοράνε κολόνια, είναι για να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο. Ωστόσο δεν μπορούμε να ξέρουμε τι επίδραση έχει το κάθε άρωμα στις γυναίκες, αν δε ρωτήσουμε 
τις ίδιες.Το Business Insider, επέλεξε τις δημοφιλέστερες ανδρικές κολόνιες και στη συνέχεια τις έδωσε στην κριτική επιτροπή. 
Οι κριτές ήταν η Fashion director Κάρολαϊν Ισα από το περιοδικό London Tank Magazine, το μοντέλο της Victoria’s Secret Σανίνα Σάικ και η κωμικός Νίκι Γκλέισερ.
Ακολουθούν οι κολόνιες που ανέδειξαν:

Lacoste L!VE
Μυρίζει: Λάιμ και άρωμα καπνισμένου ξύλου. Θυμίζει ποτό τζιν.
Τι είπαν: Τα αρώματα της Lacoste ήταν ανέκαθεν παγίδα γι τις γυναίκες. «Θα ακολουθούσα παντού έναν άνδρα που φόραγε αυτό το άρωμα» δήλωσε η Ισα, ενώ η Σάικ είπε ότι «της φέρνει στο μυαλό άνδρες με κοστούμι Hugo Boss»


Pharrell Williams Girl – Comme Des Garcons
Μυρίζει: Λουλούδια και κέδρο
Τι είπαν: Τα κορίτσια συμφώνησαν ότι θυμίζει αποσμητικό σε λόμπι ακριβού ξενοδοχείου, αν και δεν ξετρελάθηκαν με τη μυρωδιά του


Masculin Pluriel – Maison Francis Kurkdjian
Μυρίζει: πικάντικο άρωμα
Τι είπαν: Στην Γκλέιζερ θυμίζει «επιτηδευμένο μπαμπά», στην Σάικ «καλοκαίρι στην ταράτσα» και στην Ισα «γοητευτικό Γάλλο»


Michael Kors For Men
Μυρίζει: Περγαμόντο και μόσχο
Τι είπαν: Η Ισα παρατήρησε ένα γλυκό άρωμα που θύμιζε γρανίτα, η Σάικ ένα «aftershave για άνδρα της δεκαετίας του 1960» και στην Γκλέισερ θύμισε «ένα ακριβό μωρό»



Luna Rossa Extreme – Prada
Μυρίζει: γλυκό και πικάντικο άρωμα με περγαμόντο, τζιν και δέρμα
Τι είπαν: «Θυμίζει τροπικό αποσμητικό» κατά την Γκλέισερ, στην Ισα θυμίζει άνδρα «κοσμογυρισμένο» ενώ η Σάικ είδε «έναν σέξι άνδρα σε παραλία του Μαιάμι»



Invictus – Paco Rabanne
Μυρίζει: Ελαφριά και αθλητική μυρωδιά με πατσουλί και γκρέιπφρουτ
Τι είπαν: Στην Ισα μύρισε «ζαχαρωτό», στην Γκλέισερ «φρέσκα σεντόνια» ενώ η Σάικ δήλωσε ότι είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο της απ’ όσα μύρισε.