ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν εκκρεμεί κανένας φορολογικός έλεγχος σε εταιρία του Κουκοδήμου


Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος-Περιφερειακή Διεύθυνση  Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου 2014 ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος και με αίτησή του ζήτησε να του χορηγηθεί βεβαίωση σύμφωνα με την οποία η εταιρία στην οποία είναι ομόρρυθμο μέλος δεν έχει απασχολήσει και σε βάρος της δεν εκκρεμεί κανένας φορολογικός έλεγχος από την Υπηρεσία.


Ο κ. Κουκοδήμος προέβη στην παραπάνω αίτηση μετά από ανυπόστατα δημοσιεύματα   που υποστήριζαν ότι παραιτήθηκε από τη θέση του Υφυπουργού Παιδείας επειδή η εταιρία στην οποία είναι ομόρρυθμο μέλος ήταν υπόλογη για φορολογικές παραβάσεις.

Ειδικότερα στο με αριθμ. πρωτ. ΕΜΠ2816/8-9-2014 της Υπηρεσίας αναφέρονται τα εξής:«Σε απάντηση του παραπάνω σχετικού αιτήματος που έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου ΕΜΠ 2816/08-09-2014, βεβαιώνουμε ότι, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό αρχείο της Υπηρεσίας μας, η επιχείρηση στην οποία είστε ομόρρυθμο μέλος, ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΙΣΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΑΦΜ 998066488 δεν έχει απασχολήσει την Υπηρεσία μας μέχρι σήμερα και δεν βρίσκεται σε εξέλιξη φορολογικός έλεγχος.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ