ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο Λάμπρου του Παναθηναικού, στα 40 μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου



Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Guardian δημοσιοποίησε λίστα με τα 40 μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τα οποία έχουν γεννηθεί το 1997 και μέσα σε αυτή βρίσκεται ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Λάζαρος Λάμπρου.
Ακόμα μία σημαντική διάκριση για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναικού, Λάζαρο Λάμπρου που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 2011 από τους Πόντιους Κατερίνης.
Στο δημοσίευμα του ο Guardian ''ακτινογραφεί'' τον 17χρονο άσο του ''Τριφυλλιού'' τονίζοντας:
"Ο Παναθηναϊκός αντιλήφθηκε τον Λάμπρου όταν τελείωσε τρεις σερί σεζόν πρώτος σκόρερ των νεαρών τμημάτων των Πόντιων Κατερίνης και τον απέκτησε το 2011.
Πέρυσι σημείωσε περισσότερα από 20 γκολ με την U-17 των γιγάντων της Αθήνας, είτε παίζοντας σαν επιθετικός ή απλά από πίσω.
Έχει μεγάλη διορατικότητα και πάντα ψάχνει να βρει την τέλεια πάσα, κυρίως με το δεξί του πόδι. Δεν φοβάται να κάνει κόλπα ακόμα και όταν σχεδόν πάντα παίζει με μεγαλύτερους αντίπαλους.
Έχοντας εντυπωσιάσει με τη δεξιοτεχνία του και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, ο προπονητής των Πράσινων, Γιάννης Αναστασίου, του πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάρτιο".