ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Οι παντρεμένοι δεν έχουν χρόνο για σεξ!


sex-hero
Σε γενικές γραμμές είναι γνωστό: ο γάμος σκοτώνει και το σεξ… Άλλη μία μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει ότι παντρεμένοι και σεξ δεν… κολλάνε!

Όπως προκύπτει από την έρευνα του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων, οι παντρεμένοι δεν έχουν χρόνο για σεξ. Η μελέτη ασχολήθηκε με το κατά πόσο τα παντρεμένα ζευγάρια αλλά και αυτά που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση, είναι ικανοποιημένα από την συχνότητα των σεξουαλικών τους επαφών.
Σύμφωνα με την έρευνα το 46% των αντρών και το 58% των γυναικών δηλώνουν ικανοποιημένοι με το σεξ που κάνουν. Οι άντρες στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήθελαν περισσότερο σεξ, όπως και τα 2/3 των γυναικών, με το 1/3 όμως να επιθυμεί πιο αραιές σεξουαλικές επαφές.
Το πρόβλημα, σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, δεν είναι η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας αλλά ο κοινός χρόνος που περνάει μαζί το ζευγάρι λόγω διαφορετικών ασχολιών. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν έρχεται και η γέννηση του παιδιού.
Τα ζευγάρια που απέκτησαν παιδί τους τελευταίους 8 μήνες χαρακτήρισαν από «όχι πολύ καλή» έως «κακή» την σεξουαλική τους ζωή.
Και ιδού ο δεκάλογος του… κακού σεξ στο γάμο:
1.Σεξ με το ίδιο άτομο… για όλη την υπόλοιπη ζωή
2. Σεξ στον αυτόματο πιλότο
3. Σεξ που βασίζεται σε παλιές ρουτίνες
4. Δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι
5. Έχουν πάντα στο μυαλό τους κάτι… κακό
6. Ξέρει ο ένας τον άλλον υπερβολικά καλά…
7. Όλα γίνονται βιαστικά και δεν αφιερώνει χρόνο ο ένας στον άλλο
8.  Δεν υπάρχει κάτι νέο
9.  Δεν υπάρχει πάντα η έλξη
10. Το σεξ είναι τόσο δεδομένο που δεν υπάρχει το κυνήγι