ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τέλος στην κακοποίηση των ζώων! Ναι στην Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Υπογράφουμε εδώ! //secure.avaaz.org/el/petition/Proedro_tis_Voylis_ton_Ellinon_kEyaggelo_Meimaraki_Telos_stin_kakopoiisi_ton_zoon_Nai_stin_Anatheorisi_toy_Syntagmatos/?dMbgwib

Τέλος στην κακοποίηση των ζώων! Ναι στην Αναθεώρηση του Συντάγματος. Υπογράφουμε εδώ!

Γιατί είναι σημαντικό;

Δηλητηριάσεις, χτυπήματα, απαγχονισμοί, εγκατάλειψη, είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους κακοποιούνται τα ζώα στην Ελλάδα του 2014. Καθημερινά έρχονται στο φως ανατριχιαστικές καταγγελίες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας, όμως αυτό δεν αρκεί για να σταματήσει το έγκλημα.

Είναι αναγκαίο να αλλάξει η νοοτροπία μας και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα υπόλοιπα έμβια όντα, και για να γίνει αυτό, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Μόνο αν πιέσουμε προς τον καθορισμό νομοθεσίας, που θα προστατεύει και θα εξασφαλίζει το σεβασμό προς τα ζώα, τους συνοδοιπόρους μας στη ζωή, μπορούμε να δώσουμε μια για πάντα λύση στο πρόβλημα.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων, στις 4 Οκτωβρίου 2014, ξεκινάμε τη μεγάλη προσπάθεια, για να πούμε όλοι μαζί δυνατά ότι δεν ανεχόμαστε άλλο την κακοποίηση των ζώων. Απαιτούμε την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους μέσα από το ίδιο το Σύνταγμα, που προστατεύει και τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα και διάδωσέ το όσο περισσότερο μπορείς. Ας είμαστε εμείς που θα κάνουμε την αρχή για μια καλύτερη ζωή!

Όταν ξεπεράσουμε τις 100.000 υπογραφές, η Π.Φ.Π.Ο. θα τις παραδώσει απευθείας στον πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.