ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ποια ώρα δρουν οι παράνομοι εραστές; Η καλύτερη ώρα για απιστία ανάλογα με τα επαγγέλματα!


Πότε δρουν οι… παράνομοι μάνατζερ, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι νοικοκυρές; Και όμως υπάρχει απάντηση!
sex office
3.000 Ιταλοί παράνομοι εραστές συμμετείχαν σε έρευνα γνωστής ιστοσελίδας και έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις στο ερώτημα ποια είναι η πιο κατάλληλη ώρα της ημέρας για εξωσυζυγικές σχέσεις.
Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις, οι νοικοκυρές προτιμούν τις πρωινές ώρες, οι εργαζόμενοι το μεσημεριανό διάλειμμά τους και οι μάνατζερ τις ώρες μετά τις 8 μ.μ.
Για το 35% των ανδρών και το 37% των γυναικών στην Ιταλία, απαντούν ότι η πιο κατάλληλη ώρα της ημέρας για μια πικάντικη συνεύρεση με την ερωμένη ή τον εραστή είναι το βράδυ, και πιο συγκεκριμένα μεταξύ 19:00-22:00.
Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να βρουν τα παράνομα ζευγάρια εύκολα μια αληθοφανή δικαιολογία: το ποδόσφαιρο, μαθήματα χορού ή ξαφνικά επαγγελματικά δείπνα είναι τέλειες δικαιολογίες για να αποφύγουν να γυρίσουν στο σπίτι μετά τη δουλειά, να βρεθούν με τους εραστές τους και να απολαύσουν ένα όμορφο βράδυ.
Σεξ στο γραφείο…. Και η πλέον κατάλληλη ώρα είναι μεταξύ 13:00-15:00. Για όσους επιλέξουν έναν/μια συνάδελφο για σύντροφο, το 29% των ανδρών και 31% των γυναικών δηλώνουν ότι το μεσημεριανό διάλειμμα είναι ένα καλό διάλειμμα για σεξ!
Υπάρχουν βέβαια και οι… πρωινοί τύποι. Το 17% των ανδρών και το 12% των γυναικών χρηστών προτιμούν τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, 7 με 9 π.μ., για να επωφεληθούν πλήρως από την έντονη αφύπνιση των αισθήσεων. Σε αυτήν την περίπτωση οι δικαιολογίες είναι τζόκινγκ στο πάρκο ή μια πρωινή προετοιμασία για μια συνάντηση.
Σε ό,τι αφορά στις νοικοκυρές, συνήθως αγαπούν τις ώρες μετά το σχολείο και αφού έχουν γίνει βιαστικά όλες οι δουλειές του σπιτιού…. Το 14% των Ιταλίδων νοικοκυρών απατά μεταξύ 10:00 και 13:00.