ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Τι σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σεξ;


759720-kaliteli-seks-nasil-olur 955ecd37-9224-4e0e-b6ad-400430871ea2_1
Κι όμως ακόμα και εν ώρα σεξ, το μυαλό της ταξιδεύει….



Έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, έδειξε ότι το μυαλό των γυναικών στριφογυρίζει διαρκώς σε διάφορες σκέψεις, άσχετες με την στιγμή.
Όμως το μεγάλο ερώτημα ήταν το εξής: τι σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σεξ; Έτσι σε έρευνα που έκαναν σε 2000 γυναίκες, μέσω ερωτηματολογίου, μια στις τρεις ομολόγησε, πως ενδόμυχα την κρίσιμη εκείνη ώρα, κριτικάρει τα προσόντα του σύντροφό της!
Όπως προέκυψε, το μέγεθος των ανδρικών προσόντων τελικά απασχολεί πολλές γυναίκες ακόμη και αν δεν το παραδέχονται ανοικτά τουλάχιστον. Ενδόμυχα επισημαίνουν οι ερευνητές το ασθενές φύλο ασκεί κριτική για το μέγεθος χρησιμοποιώντας ανάλογα τον συγκριτικό ή υπερθετικό βαθμό.
Πέραν του μεγέθους, οι γυναίκες σκέφτονται και τις σεξουαλικές επιδόσεις του συντρόφου τους. Μια στις πέντε απάντησαν ότι όταν οι επιδόσεις δεν είναι εκείνες που θα ήθελαν, αναρωτιούνται, γιατί σπατάλησαν τόσο χρόνο στα ψώνια για να αγοράσουν σέξι εσώρουχα!
Ένα ακόμη στοιχείο που προέκυψε είναι ότι οι ίδιες οι γυναίκες δεν διστάζουν να ομολογήσουν, ότι την ώρα του σεξ, ειδικά όταν τα φώτα είναι αναμμένα προβληματίζονται για τα επιπλέον κιλά αλλά και για την «κυτταρίτιδα» στα διάφορα σημεία του σώματος.