ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Μαρία Παντελιάδου: Η νεαρότερη δρομέας


Με τις συμμετοχές να ανέρχονται στις χίλιες εκατόν πέντε πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο λαϊκός δρόμος ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ που διοργάνωσε στα πλαίσια των φετινών "ελευθέριων" ο Δήμος Κατερίνης. 

Συμμετείχαν δρομείς κάθε ηλικίας και φύλου που απόλαυσαν τη διαδρομή και τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα στη μνήμη των απελευθερωτών της Κατερίνης.

Ανάμεσα στους δρομείς η μικρότερη από τους συμμετέχοντες σε ηλικία, η δεκάχρονη αθλήτρια Μαρία Παντελιάδου που τερμάτισε παρέα με τον πατέρα της Παύλο και βέβαια χειροκροτήθηκε από τους θεατές που κατέκλεισαν το σημείο τερματισμού, την πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης.

Η Μαρία αγαπά ιδιαίτερα τον κλασσικό αθλητισμό και σύμφωνα με τους ειδικούς του στίβου, διαθέτει τα απαραίτητα σωματικά προσόντα για μια αξιόλογη καριέρα. Άλλωστε προέρχεται από οικογένεια με αθλητικές καταβολές, μιας και ο παππούς της ο Μπάμπης Παντελιάδης υπήρξε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του μεγάλου Πιερικού και ο θείος της Θανάσης Παντελιάδης αγωνίζεται σήμερα στον Αστέρα Τρίπολης.

Συγχαρητήρια Μαρία. Ευχές για πρωτιές και στον στίβο της ζωής.

Δ.Σ.

http://lefteria.blogspot.gr/