ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΧΛΑ-ΦΑΡΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ Η ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ


Πρέπει να ντρέπεστε κυρία Μόχλα-Φαρμάκη Ευαγγελία δημοτική σύμβουλος του Δήμου ΔΙΟΝ-ΟΛΥΜΠΟΥ για τα άθλια που γράψατε και τα υπονοούμενα που αφήσατε να εννοηθούν για ένα ιστορικό κόμμα σαν το ΚΚΕ.
 Έχετε κάθε δικαίωμα εσείς και οποιοσδήποτε άλλος να κρίνει της θέσεις του ΚΚΕ, να μην συμφωνεί μαζί του και στην βάση πολιτικών επιχειρημάτων να αντιπαρατίθεται κάποιος μαζί του. Θεμιτό και λογικό στο πεδίο της πολιτικής αντιπαραθέσης.
Δικαίωμα δεν έχει κανείς και κυρίως αιρετός που κατέχει δημόσια θέση όπως εσείς κυρία ΜΟΧΛΑ-ΦΑΡΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, να χλευάζει με απαξιωτικούς όρους ένα κόμμα και κυρίως ενός ιστορικού κόμματος όπως είναι το ΚΚΕ.
Με φρασεολογία που παραπέμπτει  περιόδους μετεμφυλιακής Ελλάδας και παράλληλα με χυδαίο τρόπο (Σταλινικά κόμματα, ιντστρούχτορες ) προσπαθείτε να επιχειρήσετε σε μια αντιπαράθεσης σας με τον σ. Κουκουτάτσιο Νίκο και  δεν θα πάρω θέση  στην αντιπαράθεση που έχετε.
Κατάλαβα όμως αυτό. Η ένδεια των επιχειρημάτων σας, σας έκανε να παραληρείτε, να επιτίθεστε στο ΚΚΕ, να βρίθετε από ανακρίβειες και ψέματα προς όφελος εντυπωσιασμού και για θέματα που αφορούν το δημοτικό σας συμβούλιο. Πρέπει να ντρέπεστε για αυτό κυρία ΜΟΧΛΑ-ΦΑΡΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.
Η ημιμάθεια σας, που είναι ο χειρότερος σύμβουλος, όταν συνοδεύεται με αντικομουνιστικό παροξυσμό και εμπάθεια δεν δείχνει μόνο έλλειψη ψυχραιμίας, αλλά και την ποιότητα αιρετών που χειρίζονται δημόσιες υποθέσεις του λαού μας.
Και κάτι τελευταίο. Το νεαρό της ηλικίας δεν κάνει κάποιον να έχει φρέσκες, σύγχρονες θέσεις-απόψεις, προοδευτικές? Αλλά από ποια ταξική σκοπιά παλεύεις τα λαϊκά ζητήματα.
 Γιατί νέο δεν είναι να θυσιάζονται τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα στον Προκρούστη της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, που σε αυτή την γραμμή βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ που ανήκετε κυρία ΜΟΧΛΑ-ΦΑΡΜΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ και είστε περήφανη κατά λεγόμενά σας μαζί με την Ν.Δ..
 Νέο είναι να αγωνιστείς, να παλέψεις, όχι  μόνο  για να παρεμποδίσεις στην εφαρμογή βάρβαρων, αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων   που φτωχαίνουν και εξαθλιώνουν τον λαό μας, όπως εφαρμόζει και υλοποιεί με ταξικό φανατισμό υπέρ των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, των μονοπωλίων, η συγκυβέρνηση του κεφαλαίου (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ). Αλλά να παλέψεις για το ριζικά καινούργιο, για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο λαός.
 Για την εργατική-λαϊκή εξουσία, που θα αποδεσμεύσει την χώρα μας από την ληστρική Ε.Ε., θα κοινωνικοποιήσει τον παραγόμενο πλούτο, θα κάνει τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του, χωρίς προστάτες και ιμπεριαλιστές. Και σε αυτήν την γραμμή, το ΚΚΕ καθημερινά με αισιοδοξία, ορμητικότητα και μαχητικότητα δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό του.
Σαββίδης Παναγιώτης
Μέλος του ΚΚΕ της Κ.Ο. Πιερίας