ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αυτό είναι "Ειδήσεις για success story Σαμαρά": "Έφεραν την Αλα-μουντίν στο τόπο μας... και με τα ρέστα μας την τάισαν ψάρια" - Τι δεν κατάλαβες;"

Διαβάστε πρώτα: Πόσο θα μας κοστίσει η επίσκεψη της κυρίας Κλούνεϊ στην Αθήνα; Της πληρώνουμε ακόμα και σοφέρ! Δείτε την υπουργική απόφαση (φώτο παρακάτω) 

Διαβάστε επίσης μία παλιά ιστορία της πάλαι ποτέ "Καλαματιάνικης εποχής" του υπουργείου Πολιτισμού: "To υπουργείο Πολιτισμού επί Α.Σαμαρά το 2009 είχε έρθει σε επαφή με το δικηγορικό γραφείο της Αμάλ Αλαμουντίν το οποίο ειδικέυεται στις επιστροφές κλεμμένων θησαυρών και σε θέματα αρχαιοκαπηλίας. Τότε είχε κριθεί πολύ υψηλή η αμοιβή της γνωστής στο χώρο της πλην ασημης παγκοσμίως δικηγόρου."
Συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα και την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, περιελάμβανε το σημερινό το πρόγραμμα της Αμάλ Αλαμουντίν, η οποία βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Ελλάδα, προκειμένου να βοηθήσει στην υπόθεση επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Το πρωί έφυγε από ξενοδοχείο της Πλατείας Συντάγματος, όπου μένει και πήγε να συναντήσει τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα. ...