ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

10 αμφιλεγόμενες φωτογραφίες με μητέρες που θηλάζουν, ενώ κάνουν και κάτι άλλο…

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της λοχείας και κατά τους πρώτους μήνες της γέννησης του μωρού τους, δεν θα πρέπει να εγκαταλείπουν τις δραστηριότητές τους για χάρη του θηλασμού, κυρίως για την προσωπική τους ψυχοσωματική ισορροπία. Ο δημόσιος θηλασμός, επίσης, δεν αποτελεί έγκλημα, ούτε θα πρέπει να είναι ταμπού, αλλά αναγκαιότητα.
Οι γυναίκες, όμως, που θα δείτε στις φωτογραφίες μας στη συνέχεια…μάλλον το παράκαναν.

1. ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ …»ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

breastfeeding_1-giselle
Το γνωστό ακριβοπληρωμένο σούπερ – μόντελ Γκιζέλ, είναι μητέρα δύο παιδιών. Εκπληκτοι οι φίλοι και θαυμαστές της στα social media είδαν να μοιράζεται μία φωτογραφία, που απεικόνιζε την ίδια κατά τη διάρκεια του θηλασμού της μόλις 1 έτους κόρης της Βίβιαν, ενώ ταυτόχρονα αφηνόταν στις περιποιήσεις του κομμωτή, της μανικιουρίστα και του μακιγιέρ της…..
«Δεν ξέρω και γω τί θα έκανα χωρίς αυτή την ομάδα που φροντίζει την εμφάνισή μου, μετά από 15 ώρες πτήσης και μόνο με 3 ώρες ύπνο», έγραψε στο Instagram η βραζιλιάνα καλονή.
Η φωτογραφία της Γκιζέλ θηλάζουσας με λευκό μπουρνούζι, προκάλεσε σάλο στα social media από μαμάδες που της επιτέθηκαν, αλλά και άλλες που έσπευσαν να την υπερασπιστούν.

2. ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
 breastfeeding_5-riding-moped2
Αν τα γραπτά μηνύματα κατά την διάρκεια της οδήγησης είναι μία φορά πολύ κακή ιδέα, φανταστείτε τότε τί είναι ο θηλασμός, την ώρα που μια μητέρα οδηγεί μοτοποδήλατο και μάλιστα με το μωρό της απροστάτευτο στην αγκαλιά. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε μια γυναίκα στην κεντρική Κίνα να το κάνει…
Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τη γυναίκα μέσα στην κυκλοφορία πολυσύχναστου δρόμου στην πόλη Yuzhou, όταν ξαφνικά ο 18-μηνών γιος της άρχισε να κλαίει. Είπαν τότε ότι την είδαν να σηκώνει την μπλούζα της και να αρχίζει να θηλάζει το μωρό της, κρατώντας παράλληλα το τιμόνι με το ένα χέρι … Αστυνομικοί της τροχαίας την σταμάτησαν λίγο αργότερα και της υπενθύμησαν σε αυστηρό τόνο ότι θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα στο παιδί της….Αν συμμορφώθηκε δεν είμαστε σε θέση να σας το επιβεβαιώσουμε.

3. ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ  

Χωρίς σχόλια
Χωρίς σχόλια

4. ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
a98815_breastfeeding_4-driving
Το 2009, μια γυναίκα οδηγός που ονομάζεται Genine Compton θήλαζε και μιλούσε στο κινητό της, ενώ οδηγούσε. Η Compton βρισκόταν έξω από το προάστιο Dayton του Kettering, όταν κάποιος που την είδε, ειδοποίησε την αστυνομία.
Η αστυνομία την εντόπισε από τα στοιχεία της πινακίδας της. Η Compton κατηγορήθηκε από τους άνδρες της τροχαίας για επικίνδυνη οδήγηση και θηλασμό κατά την οδήγηση, ενώ στην απολογία της είπε ότι …..δεν μπορούσε να αφήσει το παιδί της να πεινάει. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το παιδί της ήταν κάτω από την ηλικία των δύο ετών.
 Σημείωση: Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν έχει σχέση με την ιστορία. Είναι μια φωτογραφία που ανέβασαν μητέρες blogger για να διαμαρτυρηθούν για την Compton, ένώ μία από αυτές προσποιήθηκε ότι οδηγεί ενώ θηλάζει, για τις ανάγκες της φωτογράφισης. 

 5. ΘΗΛΑΣΜΟΣ «SELFIE» 
 a98815_breastfeeding_2-selfie
Ο θηλασμός είναι ένα σημαντικό θέμα και σίγουρα όχι εύκολο, οπότε οι μητέρες σε όλο κόσμο, φωτογραφίζονται σε ….περίπλοκες τεχνικές θηλασμού, για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους (!!!)

 6. ΘΗΛΑΣΜΟΣ  ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ YOGA
a98815_breastfeeding_6-excersize
 Κάποιες νέες μητέρες τοποθετούν τα μωρά που θηλάζουν  στο χαλάκι της γιόγκας και εφευρίσκουν δικές τους στάσεις για να κάνουν παράλληλα τις ασκήσεις τους !!

7. ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ ΠΙΛΑΤΕΣ 
a98815_breastfeeding_7
Σε συνέχεια του προηγούμενου…

8. ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ 
a98815_breastfeeding_8
9. ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ

a98815_breastfeeding_9-pumping
Όταν ο θηλασμός δεν μπορεί να γίνει τη συγκεκριμένη στιγμή, κάποιες μητέρες επιλέγουν την τακτική της άντλησης και αποθήκευσης του μητρικού γάλακτος.  Αυτή η μητέρα blogger περηφανεύεται στην δημοσίευσή της, ότι με την πατέντα που βλέπετε, καταφέρνει και αντλεί μητρικό γάλα την ώρα που οδηγεί, ενώ εργάζεται εκτός σπιτιού, αλλά και όταν κουρεύει το γκαζόν.
Πηγή : Life with Levi

10. ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΝΩ «ΦΟΡΑΕΙ» ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 
a98815_breastfeeding_10-baby-wearing
Η …. πολυεπίπεδη μητέρα της φωτογραφίας, βγάζει και τα δύο παιδιά της βόλτα με ποδήλατο, ενώ θηλάζει! Αξιοθαύμαστη πραγματικά !!