ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ «4 ΕΠΟΧΕΣ»




Ο  τομέας Ποδηλατικής Παιδείας του συλλόγου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ συνεχίζει το έργο του δυναμικά και μάλιστα αυτή τη φορά με δύο ιδιαίτερες δράσεις. Την Παρασκευή 31 Οκτώβρη, μέλη του τομέα επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Παραλίας, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και της διευθύντριας του σχολείου, στα πλαίσια του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων «Υγεία και Διατροφή»,  όπου και πραγματοποιήθηκε ενημερωτική παρουσίαση και συζήτηση σχετικά με την ιστορία, την ασφαλή και ορθή χρήση του ποδηλάτου. Οι μαθητές είχαν μάλιστα την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκόμισαν, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, συμμετέχοντας στην καθιερωμένη κυριακάτικη ποδηλατοβόλτα της Ποδηλατικής Από-Δρασης, αυτή τη φορά όμως με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και τις χορηγίες(νερό και φρούτο για τους συμμετέχοντες) τους.
Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στο Κέντρο Ημέρας «4 Εποχές», όπου και είχαν την ευκαιρία τα μέλη του τομέα να συνομιλήσουν και να μοιραστούν τους ποδηλατικούς προβληματισμούς με τους ενήλικες του κέντρου.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους υπεύθυνους για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Εμείς θα συνεχίσουμε, γιατί όσο προσφέρουμε στην παιδεία, πιστεύουμε πως θα έρθει σταδιακά και η αλλαγή στην ποδηλατική νοοτροπία.

Εκ του Δ.Σ.