ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 58-49


Πρώτη νίκη, και πολύ σημαντική, για τον Βατανιακό που, όμως, έδειξε και πάλι τις αδυναμίες του. Αντίπαλός του ο Αετός Κιλκίς που η μέχρι στιγμής πορεία τους δείχνει ότι πιθανόν να είναι βασικός αντίπαλος για την αποφυγή της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού. Οι Κατερινιώτες ξεκίνησαν δυναμικά το πρώτο δεκάλεπτο. Είχαν καλές επιλογές στην επίθεση και αρκετά σφιχτή άμυνα. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν σαφώς πιο ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά με πολλά λάθη εκατέρωθεν. Οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με 32-22. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με πολλά λάθη στην επίθεση και με άσκοπα φάουλ στην άμυνα έδωσαν το δικαίωμα στους πιο σταθερούς σε απόδοση φιλοξενούμενους να μειώσουν το σκορ μέχρι και τους 4 πόντους και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Στο τέλος όμως, η ανωτερότητα σε εμπειρία των Κατερινιωτών σε σχέση με την κούραση των παικτών του Αετού έδωσαν την πρώτη νίκη για φέτος στον Βατανιακό.
Αρκετά  λάθη από την διαιτησία Ντόγκα και Χρυσάφη, εις βάρος και των δύο ομάδων.
Τα δεκάλεπτα:20-11, 12-11, 10-15, 16-12.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Τσαϊτουρίδης):Κοτσιμπέλης 2, Βασιλειάδης, Γαλανός, Φαρμάκης, Βουτσακόπουλος 19(1), Πόσιος 6,  Φελεκίδης 11(3), Μαχαιρίδης, Κωστόπουλος 6, Τζήμας 5, Ανδρειάς 5, Ακερμανίδης 4.

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κούτρης):Τσάτσης, Ανανιάδης 3, Χειρούλης 2, Ψωμιάδης, Σαμαράς, Βαιτσούδης 2, Μανουσαρίδης 7(1), Μαργαριτίδης, Τρυπίλλας, Σιδηρόπουλος 29(3), Ηλιάδης 6, Τριανταφύλλου.